Kicha Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Składam oficjalną rezygnację ze stanowiska J. Admina. Trochę się tutaj zasiedziałem.Pora ustąpić miejsca dla kogoś nowego . Pozdrawiam JackDaniels 1
deusx Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Jak to mówią, na każdego przychodzi pora. Byłeś wzorowym członkiem teamu, dzięki za włożoną pracę, namówienie na nowy skrypt forum, wymyślenie zabawy w złomowanie i można by tutaj wymieniać jeszcze sporo. Gdybyś kiedyś zatęsknił, miejsce w teamie zawsze się dla Ciebie znajdzie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.
-NightGhoust- Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Kicha, ja ze swojej strony dziękuję Ci za wciągnięcie mnie do Teamu....dzięki za cierpliwość i prowadzenie mnie za rękę jak dziecko we mgle kiedy stawiałam pierwsze kroki jako SGO i GM przepracowaliśmy ze sobą prawie półtora roku DZIĘKUJĘ
Guest skobel Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Nie znam Cię tak jak pozostali. I wiesz, że nie darzyłem Ciebie sympatią od samego początku (za krytykę - nic osobistego). Jednak po przeczytaniu większej ilości Twoich postów, zmieniłem zdanie Szacuneczek
Guest Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Znalazłeś pannę, że w końcu Ci przeszły te głupoty jak moderowanie forum? W każdym razie, gratulację decyzji. Szkoda czasu na ten harmider, który zapewne nie raz tutaj przeżywałeś. Ps. Deus, rzuciłbyś Kichce range przyjaciela gry, jak chyba żaden zasłużył na to w 100%
kacper1 Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 kicha odwaiłeś kawał dobrej roboty dzięki za wszystko powodzenia w realu
deusx Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Znalazłeś pannę, że w końcu Ci przeszły te głupoty jak moderowanie forum? W każdym razie, gratulację decyzji. Szkoda czasu na ten harmider, który zapewne nie raz tutaj przeżywałeś. Ps. Deus, rzuciłbyś Kichce range przyjaciela gry, jak chyba żaden zasłużył na to w 100%Oczywista oczywistość, ale jakoś nie pomyślałem o tym. Ranga ustawiona.
ChRoScIk Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Nie malo potu wlozyles w to forum i nie tylko ... Dzieki za wszystko (za pomoc, przesiedziane noce na forum z Viola ... i nie tylko) no i powodzonka w realu ... Odwiedzaj Nas czasem oczywiscie hehe
Recommended Posts