Kicha Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Składam oficjalną rezygnację ze stanowiska J. Admina. Trochę się tutaj zasiedziałem.Pora ustąpić miejsca dla kogoś nowego . Pozdrawiam JackDaniels dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ja chce Szkoda że rezygnujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jak to mówią, na każdego przychodzi pora. Byłeś wzorowym członkiem teamu, dzięki za włożoną pracę, namówienie na nowy skrypt forum, wymyślenie zabawy w złomowanie i można by tutaj wymieniać jeszcze sporo. Gdybyś kiedyś zatęsknił, miejsce w teamie zawsze się dla Ciebie znajdzie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Kicha, ja ze swojej strony dziękuję Ci za wciągnięcie mnie do Teamu....dzięki za cierpliwość i prowadzenie mnie za rękę jak dziecko we mgle kiedy stawiałam pierwsze kroki jako SGO i GM przepracowaliśmy ze sobą prawie półtora roku DZIĘKUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 3 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Nie znam Cię tak jak pozostali. I wiesz, że nie darzyłem Ciebie sympatią od samego początku (za krytykę - nic osobistego). Jednak po przeczytaniu większej ilości Twoich postów, zmieniłem zdanie Szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Znalazłeś pannę, że w końcu Ci przeszły te głupoty jak moderowanie forum? W każdym razie, gratulację decyzji. Szkoda czasu na ten harmider, który zapewne nie raz tutaj przeżywałeś. Ps. Deus, rzuciłbyś Kichce range przyjaciela gry, jak chyba żaden zasłużył na to w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 5 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 kicha odwaiłeś kawał dobrej roboty dzięki za wszystko powodzenia w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 5 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Znalazłeś pannę, że w końcu Ci przeszły te głupoty jak moderowanie forum? W każdym razie, gratulację decyzji. Szkoda czasu na ten harmider, który zapewne nie raz tutaj przeżywałeś. Ps. Deus, rzuciłbyś Kichce range przyjaciela gry, jak chyba żaden zasłużył na to w 100%Oczywista oczywistość, ale jakoś nie pomyślałem o tym. Ranga ustawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 11 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nie malo potu wlozyles w to forum i nie tylko ... Dzieki za wszystko (za pomoc, przesiedziane noce na forum z Viola ... i nie tylko) no i powodzonka w realu ... Odwiedzaj Nas czasem oczywiscie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi