Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gralem i Patrzylem caly czas w ten sklep

i tak sobie pomyslalem ile ja bym musial kasy wydac zeby zrobic przynajmniej 1kkk ow

liczylem liczylem az wyszlo mi 76 zl

a te 1kkk ow to marna rzecz na uni5 Proponowal Bym

Uni 5 to juz istnieje troche czasu pomyslałem wiec zeby zwiekszyc ilosc kupowanych dodatkow zamiast 20 np 60 bo to smiesznie wyglada.

ale coz kazdy chce zarobic czekam na odp i Na propozycje jak i na Administracjie.

Pozdrawiam Goraco Caly Ogam i Jego Administratorow i kochanego załozyciela

Napisano

Lipa to jest, że te dodatki istnieją tak w ogóle, a raczej możliwość kupna surowca/floty za nie.

Ale skoro już muszą być [he, he, he] to niech ceny jak i ilość zostaną takie jakie sa, bo dopiero ludzie zaczeli by popisywać się grubością portwela, a nie umiejętnościami. Niby łatwo takiego delikwenta rozmontować, ale jak właduje wszystko w eko i zrobi to powiedzmy z głową, wtedy już rodzi się mały problem.

Napisano

1kkk OW stoi 267 dodatków dzielone na pakiet 90 dodatków za 19 zł da 3 SMSy o łącznej wartości 57 zł.

Skędy 1/3 większy koszt wyszedł to ja nie wiem ale co tam... :P

uni5 stoi prawie pół roku, więc chyba można by wyrównać cenny dodatków z pozostałymi uni.

Napisano

nie nie nie nie nie i nie, jestem całkowicie na nie. Tylko te dodatki.. Ciągle dodatki.. Byłaby to kolejna korzyść dla osób z dużą ilością kasy i kolejne zniechęcenie dla osób nie wydających kasę na tą grę.

Napisano

Jeśli ludzie przestają, grać to właśnie przez dodatki. Postawi sobie taki noobek flotę za kasę i szybko ją traci, więc przestaje grać. Tak jak jest teraz jest dobrze. Może jeszcze zdejmiemy limit z badań za dodatki i normalny gracz nikogo nie przeskanuje bo będzie miał o 50lvl niższą tech. szpiegowską.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.