paciorkowiec Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Kolejny błąd ..a moze nie ... Puszczam Gs 3 fale na mona na niszcz... podglad mam w osobnym oknie , falange w osobnym i co widzę moje 1 gs jeszcze nie weszły zostało 4 s a tu juz mam fale odkryta i widze kolejne moje gs ktore maja doelciec .... zakłądkę z podglądem odświeżona, więc nie konieczne jest to historia z przeliczeniem 3 sekundowym...
paciorkowiec Posted November 7, 2011 Author Report Posted November 7, 2011 A tu co jest nie zrozumiałe? 4 s przed dolotem moich gs widze na falandze tak jakbym już sciagnoł tego mona.A widzę 2 i 3 fale moich gs ktora z racji nie istnienia mona uderzy w planete.Zaznaczam gs pierwsza fala jeszcze nie doleciała...wiec nie mogłem sciagnac tego mona
deusx Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Rozumiem nie nic. 2 i 3 falewidze w falandze zniszczonego moona ? Postaraj się opisać problem normalnie, po polsku, bo tak chaotycznie napisane coś jest zrozumiałe wyłącznie dla ciebie.
Neriel Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Wysłał kilka razy misję Niszcz - nie powinno być widocznej floty skanując planetę.Kilka sekund przed dolotem 1 fali z GŚ (czyli moon jeszcze NIE zniszczony i nie ma w tym momencie opcji by widzieć coś na falandze) widać kolejne lecące GŚ wysłane po pierwszych które jeszcze nie doleciały. (jeszcze nie zniszczyły moona a już floty są widoczne) Czyli widać floty lecące na moona (przekierowane na planetę z powodu zniszczenia moona) zanim moon jeszcze zostanie zniszczony. Czy też inaczej?
deusx Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Falanga pobiera dynamicznie id i wyświetla czas identycznie z podglądem, więc nierealne jest, ze jedna pokazuje to, a druga tamto.
paciorkowiec Posted November 8, 2011 Author Report Posted November 8, 2011 Ostatnio wszystko jest tu nierealne , moje wejście w flote 2 s przed wylądownaiem, Falanga PZ , marshala podwójny atak na tą samą flotę , gdzie za 1 razem padła.Nie pisze tego by nabijać sobie postów , tylko by gra chodziła lepiej . A jak są błedy to je pokazuje.
Recommended Posts