paciorkowiec Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kolejny błąd ..a moze nie ... Puszczam Gs 3 fale na mona na niszcz... podglad mam w osobnym oknie , falange w osobnym i co widzę moje 1 gs jeszcze nie weszły zostało 4 s a tu juz mam fale odkryta i widze kolejne moje gs ktore maja doelciec .... zakłądkę z podglądem odświeżona, więc nie konieczne jest to historia z przeliczeniem 3 sekundowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Rozumiem nie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A tu co jest nie zrozumiałe? 4 s przed dolotem moich gs widze na falandze tak jakbym już sciagnoł tego mona.A widzę 2 i 3 fale moich gs ktora z racji nie istnienia mona uderzy w planete.Zaznaczam gs pierwsza fala jeszcze nie doleciała...wiec nie mogłem sciagnac tego mona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Rozumiem nie nic. 2 i 3 falewidze w falandze zniszczonego moona ? Postaraj się opisać problem normalnie, po polsku, bo tak chaotycznie napisane coś jest zrozumiałe wyłącznie dla ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wysłał kilka razy misję Niszcz - nie powinno być widocznej floty skanując planetę.Kilka sekund przed dolotem 1 fali z GŚ (czyli moon jeszcze NIE zniszczony i nie ma w tym momencie opcji by widzieć coś na falandze) widać kolejne lecące GŚ wysłane po pierwszych które jeszcze nie doleciały. (jeszcze nie zniszczyły moona a już floty są widoczne) Czyli widać floty lecące na moona (przekierowane na planetę z powodu zniszczenia moona) zanim moon jeszcze zostanie zniszczony. Czy też inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Falanga pobiera dynamicznie id i wyświetla czas identycznie z podglądem, więc nierealne jest, ze jedna pokazuje to, a druga tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ostatnio wszystko jest tu nierealne , moje wejście w flote 2 s przed wylądownaiem, Falanga PZ , marshala podwójny atak na tą samą flotę , gdzie za 1 razem padła.Nie pisze tego by nabijać sobie postów , tylko by gra chodziła lepiej . A jak są błedy to je pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi