Jump to content

[Dyzzy] Wita

Dyzzy

Recommended Posts

Witajcie, nazywam się Dawid a wiosenek posiadam już 17 :) mieszkam we Wrocławiu.

Nie mam "Wielkiego" doświadczenia z Ogame, lub Ogam. Gram na tym serwerze nie od dawna ( 2 dzień ).

Uniwersum, które wybrałem to "5", należę do sojuszu stworzonego przeze mnie "KPRZ - Klan Przemytników Rzeżuchy"

A teraz coś o mojej osobie :)

Interesuje mnie motoryzacja ( Motocykle ), Piłka Nożna, Sporty Walki ( Muay Thai, Boks w szczególności ).

Swoją przygodę na tym forum rozpoczynam od przedstawienia się, gdyż uważam, że kultura osobista tego wymaga :).

Tyle o mnie, czuję że miło spędzę czas na ogam.online :) Pozdrawiam.

Witam witam ^^ to widać ja jestem niekulturalna bo zaczęłam od końca : D

Zapraszam do intensywnego życia forumowego ^^ w razie pytań dotyczących gry itd też śmiało możesz do mnie pisać ; )

Witam witam ^^ to widać ja jestem niekulturalna bo zaczęłam od końca : D

Zapraszam do intensywnego życia forumowego ^^ w razie pytań dotyczących gry itd też śmiało możesz do mnie pisać ; )

W miarę możliwości będę się udzielał :), na pewno nie zarejestrowałem się na forum by nie być aktywnym użytkownikiem :)

I bardzo dobrze. Bo tu mają problemy z pisaniem chyba xD tylko SB żyje a tematy leżakują nieużywane chyba że dotyczą jakiegoś błędu w grze, zmiany bądź czegokolwiek innego co jednak jest częścią OGam o.O pisaj, spamuj to się polubimy ^^

I bardzo dobrze. Bo tu mają problemy z pisaniem chyba xD tylko SB żyje a tematy leżakują nieużywane chyba że dotyczą jakiegoś błędu w grze, zmiany bądź czegokolwiek innego co jednak jest częścią OGam o.O pisaj, spamuj to się polubimy ^^

W takim razie się polubimy :)