Tarn-vedra Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nie wiem może ja nie widzę ale by sie przydała przy teleporterze opcja zaznacz wszystko gdyż duża ilośc jednostek zmusza nas do wielokrotnego klikania max max max to by sporo ułatwiło chociażby podczas podstawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADIATION Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jestem za jednak cza by tez system ataku na moona przy obronie chyba zmienic nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jestem za jednak cza by tez system ataku na moona przy obronie chyba zmienic nie wiemSystem ataku na moona ? Możesz coś przybliżyć bo kompletnie nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja to rozumiem, jako że przy teleporterze, dodać opcję "Wszystkie Statki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Przydałby się jakiś budynek do szybszego budowania obrony na moonie,bo to trochę wkurza że robię mona tydzień a potem puszczą w kilka minut 500k gś i moona nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Do obrony przed 1 kk GŚ potrzeba na oko 4kkk WR, które trzeba kliknąć 10.000xPrzyjmując jedną budowę 400.000 na 5s otrzymujemy 14h klikania. Z zastosowaniem trytu niecałe 5h. Gdyby ktoś mi ściągał codziennie 4 moony miałbym 20h roboty i to tylko przeciw 1kk GŚ. Taką obronę jednak przebić to kwestia dodania nieco floty czy GŚ. Lepsze by było coś co faktycznie chroni księżyc. Ja proponuję powłokę zmniejszająca % na zniszczenie moona. Deus coś pisał, że jest to trudne/czasochłonne czy coś.. Ale chyba można po prostu odjąć w obliczeniach x% jeżeli gracz posiada powłokę. Może to być cokolwiek, nawet oficer chroniący wszystkie księżyce.. chociaż to by była przesada chronić wszystko na raz - pewnie były by to w tej sytuacji jakieś mizerne %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 kiedy tryt wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 albo zrobić tak że 20-50%(to by było do uzgodnienia) obrony z planety chroni moona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 z oficerem chroniącym moony to już przesada.. kolejna rzecz do kupienia, jestem na nie.. ale można by zrobić jakieś bardzo drogie rakietki tylko na moonie, które by działały jako normalna obrona, ale byłyby tylko przeciw GŚ. rakietki za zwykłe surowce. Dagger157 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Dobry pomysł spieriz, taka rakiet mogłaby kosztować 1kk metalu, 500k kryształu i 100k deuteru i byłaby 5 razy słabsza od gś, ale tylko je by atakowała. Koszty by się wyrównało, oczywiście mogą być inne, albo wprowadzić jakąś powłokę ochronną która robiłaby się 2-5 dni i kosztowałaby 100kkk metalu, 75kkk kryształu i 25kkk deuteru i dzięki niej np. losowo 10-30% gś rozbijałoby się o pole, a reszta atakowałaby planetę. Można zwiększyć % zniszczeń gś. Ten procent szans mógłby być tak jak w ekspedycjach czyli jakieś 1-10% szans na uaktywnienie się pola. Można dać więcej. PS: To tylko propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 18 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 pomysły fajne i jestem za jak najbardziej gdyż moona długo sie buduje a szybko niszczy przydało by sie coś przeciwko GS ale prosze trzymać się tematu a chodzi w nim o wprowadzenie opcji zaznacz wszystkie statki w roli sprostowania myślę że to dość proste a jak ułatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 @EDIT:odnośnie powłoki i rakiet: http://forum.ogam.online/index.php?/topic/7816-specjalne-rakiety-powloka-na-moonie/ a odnośnie przycisku który by wybierał wszystkie statki to tez popieram ten pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 19 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 czy szef mógłby odpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Opcja zostanie wprowadzona niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi