harunia33 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Mam takie pytanie bo zauważyłem, że im więcej szperaczy tym więcej paliwa (przywożą z ekspedycji oczywiście), ale czemu szperacze nie zapełniają swoich zbiorników do pełna gdy znajdą tajny magazyn na ekspedycji tylko zapełniają go w 28,8% jak dobrze wyliczyłem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Gdyby zapełniały całość musiała być wypadać częściej czarna dziura, na jedno by wyszło.Dzienny zysk akurat został tak obliczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
harunia33 Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 A nie dałoby się tego podnieść przynajmniej do 40-45% ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Gdyby zapełniały całość musiała być wypadać częściej czarna dziura, na jedno by wyszło.Dzienny zysk akurat został tak obliczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts