harunia33 Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Mam takie pytanie bo zauważyłem, że im więcej szperaczy tym więcej paliwa (przywożą z ekspedycji oczywiście), ale czemu szperacze nie zapełniają swoich zbiorników do pełna gdy znajdą tajny magazyn na ekspedycji tylko zapełniają go w 28,8% jak dobrze wyliczyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Gdyby zapełniały całość musiała być wypadać częściej czarna dziura, na jedno by wyszło.Dzienny zysk akurat został tak obliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harunia33 Napisano 16 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A nie dałoby się tego podnieść przynajmniej do 40-45% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Gdyby zapełniały całość musiała być wypadać częściej czarna dziura, na jedno by wyszło.Dzienny zysk akurat został tak obliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi