Gość Braus Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Mam kilka słów do Neriela. Tryt się leje strumieniami,Ekipa OGam śmiga szperaczami,Buduj szperki, baw się z nami,Bo nie zwieziemy wszystkiego sami. Dziś są Twoje Urodziny,Szalej z nami i nie rób kwaśnej miny! Neriel wszystkiego najlepszego!! @A że jestem w dziale "opinie" to skorzystam z okazji i podziękuję Ci, za ogrom pracy włożony w dopracowanie Ekspedycji.Dzięki.Dobra robota Neriel Skuz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Dołączam się do życzeń. No to browców Ner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 To żeś przykozaczył wierszykiem Dzięki tobie też @EDITA skoro mowa o trycie to 5 min temu dostałem 2x pod rząd xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 wszystkiego najlepszego Neriel http://www.przedszkole-faustyny.pl/Galeria/101120212816tort_500x500.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 To i ja się przyłączę do życzeń.Dobrze, że jesteś z Nami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 To ja też, ja też! (42.880) Dzię-ku-je-my ♥ Najlepszego Nerielku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuz Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Jak zobaczyłem ten temat to też próbowałem wierszyki ułożyć, ale mi nie wychodzi. Same lipy : P Przynajmniej sam ułożyłem : D Śpiewam sto lat Nerielowi,Co masę rzeczy tutaj robi,Każdy tu mu pozazdrości,Inteligencji i mądrości,Choć często jest uparty,To jego argument wiele warty,Dziś jest Twój dzień,Tak samo jak za rok,Może na piwo mały skok ? Wiersz oparty na faktach i moim doświadczeniu z forum.Najlepsze życzenia ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Przyłączam się Wszystkiego najlepszego w Twoim dniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 O akurat dziś wszedłem, no więc wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Też się przyłączam STO LAT (80.208) xd hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 I ja się przyłącze do życzeń.Wszystkiego naj-naj-najlepszego Nerielku, 100latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Spełnienia marzeń Neriel. Niech Ci się ułoży w życiu, tak jak sobie to zaplanujesz.No i oczywiście, życzę znalezienia drugiej połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 100fffka Neriel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Neriel 100 lat no i co najmniej 100k deu zwiezionego z ekspedycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Zdrowia, szczęścia i słodyczy tego Tobie Ruby życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`NX Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 +19 w temacie to ja myślałem że jakieś fotki wiecie o co chodzi a tu du** Najlepszego ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Są tworzone rzeczy, które cieszą się gigantycznym zainteresowaniem jak np. zadania, spalanie czy właśnie ekspedycja.Również oficjalnie dzięki, bo nie miałem chyba jeszcze okazji podziękować za najnowsze wzory ekspedycji. Oczywiście 100 lat, czemu ja myślałem, że masz mniej lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Najlepszego... a wierszyk to tez napisałem dla kolegi "N" Neriel odczytaj PW Z dedykacją dla ciebie stófffka xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 16 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Oczywiście 100 lat, czemu ja myślałem, że masz mniej lat ? ../../../public/style_emoticons/default/smile.gifA dlatego, że, gdyż, iż, ponieważ, bo..... dołączyłem do ogam 3 lata temu, więc miałem śmieszne 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 no cóż... nie zdążyłem wczoraj bo zajęcia na uczelni miałem do 20.30 a w domu przed północą byłem, ale skoro jestem dzisiaj to reż się dołączę Neriel (114.428) lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StoProCent Napisano 17 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 sto lat wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi