spieriz Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Chciałbym zgłosić taki mały błąd. Czasami przy transportowaniu surowców, gdy się wciska przycisk "max" w ilości surowców, wyskakuje jakiś wynik na minusie. Oczywiście nie da się tego wysłać, ale troszkę to przeszkadza, szczególnie jak się wpisuje i przesyła duże ilości. Dodam, że na pewno nie jest to wina zbyt małej pojemności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PolskoPolski Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Dodam również, że minus wskakuje przy sumach większych niż 1.000.000.000.000 surowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Ja mam często ten problem na uni3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Błąd już zgłaszamy, nie dawno zaglądałem do tego w wolnym czasie przepiszę to na php, bo js coś nawala przy dużych liczbach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts