spieriz Napisano 15 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Chciałbym zgłosić taki mały błąd. Czasami przy transportowaniu surowców, gdy się wciska przycisk "max" w ilości surowców, wyskakuje jakiś wynik na minusie. Oczywiście nie da się tego wysłać, ale troszkę to przeszkadza, szczególnie jak się wpisuje i przesyła duże ilości. Dodam, że na pewno nie jest to wina zbyt małej pojemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 15 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dodam również, że minus wskakuje przy sumach większych niż 1.000.000.000.000 surowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruby Napisano 15 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ja mam często ten problem na uni3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Błąd już zgłaszamy, nie dawno zaglądałem do tego w wolnym czasie przepiszę to na php, bo js coś nawala przy dużych liczbach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi