Animedium Napisano 15 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Wczoraj lub przedwczoraj zmniejszył mi się przyrost surowców na wszystkich planetach o 50%. Ja może bym tego nie zauważył ale nie tylko u mnie zmniejszył się przyrost.Na koncie mojej dziewczyny też został zmniejszony przyrost w ten sam sposób a ona robiła spis swojego dziennego przyrostu. Do tego przez parę dni mieliśmy 0% prowizji w banku. Czy to wiązało się z testami blokady banku?Prowizja wróciła do normy. Znów normalnie pobiera. Nie robimy ekspedycji, ani nie kupowaliśmy dodatków. Czy można wysłać jakąś funkcjonalność z dodatków innemu graczowi lub same dodatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 15 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 A miałeś wcześniej wykupionego Geologa?? BO jeżeli tak to masz odpowiedz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animedium Napisano 15 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Przecież pisałem, że nie kupowałem geologa.Nie kupowałem żadnych dodatków ani nie latałem na wyprawy. Więc nie wiem skąd miałbym go mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Dodatki są indywidualnie na każde konto, nie można komuś czegoś przekaż czy kupić.Sprawdźcie, czy macie ustawione 100% wydobycie na każdej planecie lub czy macie dość satelit słonecznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animedium Napisano 15 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ok... problem rozwiązany przynajmniej częściowo Okazało się, że kolega mi kupił geologa i nic nie powiedział, a ja nie zauważyłem.Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi