Y2K Napisano 13 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Przepraszam bo się nie doczytałem nigdzie, jaka jest kara za zablokowanie każdej planety i moona całemu sojuszowi na 48 godzin ?? 3 dni ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Każdemu z sojuszu wszystkie moony i planety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 13 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Tak, wybieram sojusz i blokuję każdemu jego graczowi wszystkie planety i moony na 48 godzin , jaka jest za to kara ?? EDIT: aha czyli karą w grze jest zrobienie lotki i wypłacanie surowca tak ?? proszę czytać moje pytanie ze zrozumieniem a nie dodawać zbędnych komentarzy które jak zwykle nic nie wnoszą. Edit 2: do bana zgłaszasz, ja się pytałem jaka jest za to kara a nie co Ty robisz :/ Leon proszę Ciebie bardzo, czytaj ze zrozumieniem , jeżeli niewyraźnie napisałem popraw mnie , będę bardzo wdzięczny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 13 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Hmmm... robie lotke i wypłacam surowce? @do bana oczywiście zgłaszamPodałem tylko sposób na ominięcie blokady wszystkich planet i moonów i wcale nie było niemożliwe wykonanie ataku. Można było wcześniej wcisnąć tam swojego FleetSlowa i go zezłomować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 To zależy od sytuacji. Normalnie dostaniesz 3 dni za jednego gracza, może być to liczone z recydywą, ustalaną idywidualnie, np, blokuejsz 3 graczy3 dniza drugiego6 dni za trzeciego 14 dni (23 dni bana w sumie). Oczywiście jeżeli byś to zrobił w tej sytuacji, recydywa była by większa, bo mimo wyjaśnienia oczekujesz wysokości bana i oceniasz czy ban się opłaca za daną akcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi