RADIATION Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Zwracam się do dobrych graczy by pomogli mi odbić się po stracie wszystkiego powodem był wypadek i trafienie do szpitala nie chce wdawać się w szczegóły ani dyskusje co mi się stało najzwyczajniej uznajcie to za prośbę o pomoc z poważaniem RAD znajduje się na uniwersum 4tym pod tym samym Nickiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWhite Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 straszne grac nie mogłeś ojojoj wiec szo dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADIATION Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 straszne grac nie mogłeś ojojoj wiec szo dla Ciebie To jest tylko sugestia czy sarkazm ? to tylko gra jednak odbudowa zajmnie sporo czasu a ktos jak mi pomoze to moze kiedys okazac się ze nawet naki jak lubi się mówić noobek jak ja może być użyteczny P.S F0reigner znasz powiedzenie Karma to su#$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabelTasmanski Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Rejestracjapon, 19 wrz 11 to ile nie grasz? 2 tygodnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADIATION Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 Rejestracjapon, 19 wrz 11 to ile nie grasz? 2 tygodnie? Tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Misiek Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 To ile straciłeś?? 5kk Ut, czy 10?? Bo o ile się nie mylę to nie widziałem Twojej floty w ST, czy tam SJ jako zezłomowanej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADIATION Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 To ile straciłeś?? 5kk Ut, czy 10?? Bo o ile się nie mylę to nie widziałem Twojej floty w ST, czy tam SJ jako zezłomowanej. 750k gsow to bardziej boli niepotrzebna dyskusja widze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 RADIATION... Ludzie tracą gigantyczne floty z powodu przedziwnych zbiegów okoliczności, czasem niezależnych od siebie, różnych wypadków lub z miliona innych powodów, których nie da się nawet wymienić. Ciebie proszę o jedno - nie ośmieszaj się dalej. Bo 750k GS to nie jest powód do płaczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADIATION Posted October 5, 2011 Author Report Share Posted October 5, 2011 zaden płacz poprostu prośba widze ze wiekszośc albo jest zachłanna albo za dużo nagrała się w metina proszę o zamknięcie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAH Posted October 5, 2011 Report Share Posted October 5, 2011 Wyślij SMS na podany numer i odbudujesz 5 X tyle. Nie widze problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts