RADIATION Napisano 5 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Zwracam się do dobrych graczy by pomogli mi odbić się po stracie wszystkiego powodem był wypadek i trafienie do szpitala nie chce wdawać się w szczegóły ani dyskusje co mi się stało najzwyczajniej uznajcie to za prośbę o pomoc z poważaniem RAD znajduje się na uniwersum 4tym pod tym samym Nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 5 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 straszne grac nie mogłeś ojojoj wiec szo dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADIATION Napisano 5 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 straszne grac nie mogłeś ojojoj wiec szo dla Ciebie To jest tylko sugestia czy sarkazm ? to tylko gra jednak odbudowa zajmnie sporo czasu a ktos jak mi pomoze to moze kiedys okazac się ze nawet naki jak lubi się mówić noobek jak ja może być użyteczny P.S F0reigner znasz powiedzenie Karma to su#$ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 5 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Rejestracjapon, 19 wrz 11 to ile nie grasz? 2 tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADIATION Napisano 5 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Rejestracjapon, 19 wrz 11 to ile nie grasz? 2 tygodnie? Tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 5 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To ile straciłeś?? 5kk Ut, czy 10?? Bo o ile się nie mylę to nie widziałem Twojej floty w ST, czy tam SJ jako zezłomowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADIATION Napisano 5 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To ile straciłeś?? 5kk Ut, czy 10?? Bo o ile się nie mylę to nie widziałem Twojej floty w ST, czy tam SJ jako zezłomowanej. 750k gsow to bardziej boli niepotrzebna dyskusja widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 RADIATION... Ludzie tracą gigantyczne floty z powodu przedziwnych zbiegów okoliczności, czasem niezależnych od siebie, różnych wypadków lub z miliona innych powodów, których nie da się nawet wymienić. Ciebie proszę o jedno - nie ośmieszaj się dalej. Bo 750k GS to nie jest powód do płaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADIATION Napisano 5 Października 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 zaden płacz poprostu prośba widze ze wiekszośc albo jest zachłanna albo za dużo nagrała się w metina proszę o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 5 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Wyślij SMS na podany numer i odbudujesz 5 X tyle. Nie widze problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi