Czarny93 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Mój pomysł jest taki, aby dodać ułatwienie. Czyli usunąć zakładkę "flota" i zastąpić ją zakładką "akcje". W tej zakładce można by było nie tylko zarządzać flotą, ale także była by tabelka, która pokazuje zasięg rakiet na danej planecie, można by tu wpisać tylko współrzędne i wysłać rakiety, nie trzeba by było wchodzić w galaktykę itp. Można by też wpisać tylko liczbę szperaczy i wysłać flotę na ekspedycję bez zbędnego klikania. Następny mój mały pomysł, to aby w przychodzącym raporcie nie było tylko symulatora walki, ale żeby był też symulator ataku rakietowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cycu Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 No klikania od cholery mi tez sie nie chce, najlepiej jakby się wszystko robiło same Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Żeby wysłać szperacze na ekspedycję nie trzeba wchodzić w galaktykę. Żeby wysłać rakiety to dosłownie 3 kliknięcia. Fakt, zasięg można byłoby gdzieś wpisać. Symuluj atak rakietowy - było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts