Czarny93 Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Mój pomysł jest taki, aby dodać ułatwienie. Czyli usunąć zakładkę "flota" i zastąpić ją zakładką "akcje". W tej zakładce można by było nie tylko zarządzać flotą, ale także była by tabelka, która pokazuje zasięg rakiet na danej planecie, można by tu wpisać tylko współrzędne i wysłać rakiety, nie trzeba by było wchodzić w galaktykę itp. Można by też wpisać tylko liczbę szperaczy i wysłać flotę na ekspedycję bez zbędnego klikania. Następny mój mały pomysł, to aby w przychodzącym raporcie nie było tylko symulatora walki, ale żeby był też symulator ataku rakietowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 No klikania od cholery mi tez sie nie chce, najlepiej jakby się wszystko robiło same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Października 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Żeby wysłać szperacze na ekspedycję nie trzeba wchodzić w galaktykę. Żeby wysłać rakiety to dosłownie 3 kliknięcia. Fakt, zasięg można byłoby gdzieś wpisać. Symuluj atak rakietowy - było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi