Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam propozycje , aby zlikwidować możliwość kupienia surowców za dodatki. Niech zostanie cała reszta, ale żeby zlikwidować kupno surowców i floty za dodatki. To znacznie utrudnia i uniemożliwia grę graczom, którzy nie mają pieniędzy albo po prostu nie chcą ich wydawać na grę. Dam tutaj przykład z U5, gracz Tali-banek ma flotę w ilości 17,5 miliardów statków, o wartości 1,325 biliona punktów. Żaden gracz nie kupujący surowców oraz floty nie jest w stanie w żaden sposób dorównać temu graczowi lub zniszczyć jego flotę. Tak więc moja propozycja jest taka aby zlikwidować surowce ze sklepu. Czekam na wypowiedzi innych graczy.

Napisano

Ja dam inny przykład - nie będzie surowców za dodatki, to gra nie będzie miała za co się utrzymać. Na początku U5 było bez surowców i po pierwszych dniach nie zarabiało na siebie.

Kasując taką opcję ze wszystkich Uni sprawiasz, że gra albo upadnie, albo będzie trzeba robić płatne Uni, a na to nikt nie pójdzie.

Na sponsorów nie ma co liczyć, bo nikt się nie znajdzie. Zbiórek też nie będzie, bo za darmo nikt kasy nie da.

Masz jakąś inną propozycję ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.