Gość PolskoPolski Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Witam się i żegnam jednocześnie. Po 'tylu' godzinach spędzonych tutaj, dniach i latach, ciężko jest pisać pożegnanie ale cóż, jedna chamska sytuacja nie daje mi innego wyboru. Szkoda, że dotyczy osoby mi 'tak' znanej. Super gra, w większości super ludzie, i super zabawa. Chodź dużo krytykowałem to gratuluję Deusx głowy do gry, do samego jej robienia, i do tych codziennych problemów. Pozwolę sobie wymienić pare osób - ich zaangażowanie: Deusx - chodź spory nie raz to i tak to co wyżej wymienione jest szczere i bezkompromisowe, łeb masz jak sklep. Dzięki.Kicha - prawa ręka deusxa, pomocny oraz usuwacz spamu. Dobra robota.Pani NG - Jak dla mnie mistrzyni ciętej riposty Dużo banów dająca, często bywająca i to ona najczęściej się zajmuje zamykaniem tematów. Brak zastrzeżeń. Więcej teamu nie znam więc się nie chcę wypowiadać. Szczególni gracze? Wielu i wiele, wszystkich nie wymienię, lecz Ci mi najbliżsi: Mała - Moja koffana, która do końca nie może uwierzyć ;* Super rozmowy na gg z Tobą Zbój lamka - Kolega od samego początku mej przygody tutaj, super ziomek, Twe gejowskie teksty, achh <3 Cichy - Ma prawa ręka, dzięki za grę i powo z nowym starym kontem Pocikola - Kolejny super ziomek, jedne z najciekawszych rozmów z Tobą na gg na wszelakie tematy.Xcool - lamko z u4 nigdy Cię nie błagałem o nic więc tam nie wkręcaj Dzięki za miłe wspomnienia Chesiek - swego czasu super kolega ale niestety też zaprzestał grać. Jeszcze wiele wiele wiele osób mógłbym wymienić, lecz nie wszystkich pamiętam i nie chce zaspamować. Szczególne podziękowania dla sojuszników z BC u4 i z BC u5, bez was naszego top 1 na u4 a teraz na u5 nie było by. W woli mojej, Cichy, nie chcę abyś kontynuował BC, więc proszę o zmianę tagu i nazwy. Szkoda że tak wielu super graczy odeszło, cóż, teraz ja, niekoniecznie super ale jaki byłem taki byłem, nikt nie jest idealny. Jeszcze raz dziękuje bardzo wszystkim za wszystko, 3majcie się i pewnie do u6! Elo i z farcikiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ty sobie zaaplikuj lepiej panadolfa a nie kuźwa odchodzisz Nie będę się żegnał, bo wierzę, że wrócisz... Śmietanka od tak nie znika gejku mój Do zobaczenia : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 a o mnie to się już zapomniało ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ta teraz kończysz gre ale dalej mi wisisz moje 3 bln dexa:d Co ty sobie myślisz ?? ze co tak łatwo sobie pójdziesz ?? Ja i tak bd cię scigał o to jak nie na u5 to jak piszesz na u6 oddasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 27 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Miguś jakbym zaczął wymieniać to by miejsca nie starczyło. Bumble kiedyś Ci oddam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi