Jaro Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Witam serdecznie, Dnia 23 września w godz wieczornych posłałem flotę na fs'a, miała wrócić dnia 24 września również w godzinach wieczornych. Flotę wysłałem z księżyca na PZ. Łączna ilość floty to : 370.000.000 Szperaczy i 1 Fleet slev i 1 recykler. Flotę wysłałem z księżyca 8:252:14 lub 4:252:14, nie jestem pewny z którego, proszę o sprawdzenie i oddanie floty, w razie jakichkolwiek szczegółów które nie wymieniłem, proszę o wiadomość zwrotną. Liczę na pozytywne rozpatrzenie sprawy. Dziękuję Pozdrawiam Jaro, uni3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Opis belki na SBOsoby, którym floty zniknęły proszone są o zapoznanie się z http://forum.ogam.online/index.php?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ tematem, a następnie wysłanie @ wg wzoru, który się w nim znajduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts