KLIMAA Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 1)Zdjecie:http://inter-war.pl/styles/theme/gow/gebaeude/410.gif2)Nazwa:Dziala grawitacyjne3)Opis:W późniejszych latach wojsko zaczeło interesować w technologią plazmową i w rozwój grawitonów .Inwestycje pochłoneły miliardy funduszy co zaowocowało działem o potężnej sile! Szybki ogień od Aurora 1 Punkty struktualne 500.000Siła obrony 600Siła ataku 4.000 4)WymaganiaRozwój grawitonów (Poziom 10)Stocznia (Poziom 0/20)Technologia bojowa (Poziom 25)Technologia plazmowa (Poziom 23) 5)Koszt:Wymagane surowce: Metal: 500.000 Kryształ: 500.000 Deuter: 200.000 Wszelkie uwagi mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Wymyslasz dzisiaj powiedz mi po co komuś kolejne działko a naj czesciej budowane jest wr albo ldl bo reszta jest nie oplacalna ?? chociaż byś opisal to swoimi słowami a nie kopiował strikte tak samo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLIMAA Napisano 19 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Wymyslasz dzisiaj powiedz mi po co komuś kolejne działko a naj czesciej budowane jest wr albo ldl bo reszta jest nie oplacalna ?? chociaż byś opisal to swoimi słowami a nie kopiował strikte tak samo . hmm to jest moj pomysl z innej gry ktore sa uzywana tylko lekko przerobione do tej gry jak mowiles kazdy buduje WR , LDL ale i tak sa slabe i tanie , latwo zezlomowac , to dzialo by bylo ciężej i gracze by to zaczeli stawiac bo ma wieksza sile niz Aurora bo widze po sobie ze czy maly czy duzy bunkier to i tak zlomuja. a tak to bedzie trudniej;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Klima według mnie to przydało by się nowe działo ponieważ nic nowego nie dochodzi w obronie:PP świetny pomysł tylko żeby było jeszcze troszkę silniejsze i przy okazji droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 SD musi być większe niż 1, czyli najmniej 2. Jakieś konkretne zastosowanie tego działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Najpierw jw. konkretne zastosowanie. Moim zdaniem nie brakuje niczego w obronie. No i SD - jak może istnieć SD 1. SD oznacza ilość strzałów w dany statek.Później widzę, że piszesz na temat którego nie znasz - jeśli koszt metalu i kryształu daje 1kk surowców to pkty strukturalne wynoszą 1kk, a nie 500k. Ostatnia uwaga - to, że działko ma większą liczbę w sile ataku nie znaczy, że jest silniejsze i wytrzymalsze od WR, gdyż za cenę tego działka mogę zbudować 1.150 WR, których siła przekroczy 90.000 tak więc twoje wartości nadają tutaj siłę ledwo ledwo większą od małych transporterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 20 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Może droższa cena i jakieś specjalne zastosowanie, specjalna umiejętnóść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Pomysł nowego statku może dać każdy. 99% jest odrzucana, bo nie potrafimy znaleźć na niego konkretnego zastosowania a nawet nie potrafimy dokładnie obliczyć jego mocy do ceny w porównaniu do innych statków. Temat zamykam, czekamy na konkretne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi