konto_do_usuniecia Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 1. Jaka jest różnica między:Radary flot zostały uszkodzene przez nieznane promieniowanie. Załoga próbując je naprawić dostała sygnał ostrzegawczy - nie chciała ujawnić jego treści. Ekspedycja wraca na planetę bez zdobyczy.aPrzestawiając urządzenia nasłuchujące załoga przechwyciła tajny kod, niestety pochodził on ze zbyt odległej cywilizacji i nie udało się go odczytać.obydwa nic nie dają, jak są uwzględniane we wzorze?2. Czy ze wzorem jest na pewno wszystko w porządku? Wielu graczy (w tym ja) dużo, dużo częściej trafia na dodatki niż na tryt (przypominam 1% na dodatki i 4-5% na tryt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ja dla odmiany dużo częściej trafiam na tryt niż dodatki. Nigdy nie zdążyło mi się trafić na geologa, co bardzo mnie smuci. Powyższe teksty to tylko zapewne 'zapychacz' dla pustego przelotu. Równie dobrze można dać napis "Nic nie ma, szperacze wracają", ale tak jest chyba ciekawiej . Tak jest bardziej epicko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 "Przestawiając urządzenia nasłuchujące załoga przechwyciła tajny kod, niestety pochodził on ze zbyt odległej cywilizacji i nie udało się go odczytać." To jest o ile pamiętam komunikat od dodatków, ale miałeś mniej niż 20kk szperaczy i nie dostałeś ani jeden jednostki. A pierwszy to po prostu nic i nie jest on zależy o ilości jednostek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 13 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 to ciekawe, bo cały czas wysyłam 20 000 001 szperaczy chyba, że można wylosować 0 dodatków i wtedy jest coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Chyba tak jest..Jak jest ten 1% to po wylosowaniu go mamy drugie losowanie pół na pół w którym można trafić na 0-1 oraz 1-6 dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 13 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 to jak w końcu? miało być 1-2 lub 1-6 (nie 0-1 lub 1-6), bo już trzeci raz mam ten komunikat a wysyłam >=20kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 No to deus niech wyjaśni. Może źle napisałem i nie 1-2 a 0-1 miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 24 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 a czy z tymi dodatkami coś sie zmieniło ostatnio ? bo w ciągu 300 ekspedycji chyba nie trafiłem więcej jak 3 dodatki... dawniej jakieś 4 czy 5 sie trafiały a teraz nic powyżej 3... i podobnie z geologiem pustki mi teraz świecąa o trycie nie będę wspominał po tym jak na 15 trafień trytu może 3 były powyżej 800 jednostek trytu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi