Kicha Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 http://1.fwcdn.pl/po/70/52/7052/7386144.3.jpg?l=1310462665000 reżyseria: Raja Gosnellscenariusz: Jay Scherick, David Ronn (więcej...)premiera: 19 sierpnia 2011 (Polska) 2011-08-19 24 lipca 2011 (Świat) 2011-07-24produkcja: Belgia, USAgatunek: Animacja, Familijny, Fantasy Przygody uwielbianych przez wszystkich Smerfów - tym razem na dużym ekranie. Uciekając przed Gargamelem, Smerfy przedostaną się przez magiczny portal do dziwnego świata, niepodobnego do niczego, co do tej pory widziały: do Nowego Jorku. Papa Smerf i jego rodzina będą desperacko szukać drogi powrotnej do domu, zanim Gargamel ich dopadnie. Smerfy to jeden z filmów zawierających animację, które są warte uwagi. Wszystko może nie jest skomponowane idealnie, ale poziom jest o niebo wyższy niż w poprzednich podobnych filmach (Miś Yogi, czy nawet Garfield). Jedynym minusem jak dla mnie jest przerobienie takiej bajki, jaką były Smerfy. Karygodne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Ta animacja to jest profanacja mojego dzieciństwa w stopniu zagrażającym otoczeniu, jeśli mi ktoś powie, że mu się to podobało - zabiję xD. Fakt faktem - graficznie jest super, nie mam się do czego przyczepić, fabuła całkiem znośna. Tylko gdzie jest smerfastyczny klimat? W Princesskowej skali oceniania 4/10 ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts