Bumble Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Jak w temacie mam propozycje jest niecała godzina pzred walką co powiedzie o zaklady kto wygra wlake stosunek oczywiscie 1;1 kazda ilosc sórkow dowolna . Z deka opisze jak by to mogło działac Jesli np. 4 osoby postawia na admaka kazdy z osobna po 1 bln dexa a drugie 4 osoby postawa na kliczke tez po 1 bln dexa wtedy w puli bedziemy miec 8 bln dexa . jesli wygra adamek kwota którą postawililiśmy zostanie pomnozona w takim wypadku pzrez 2 i otrzymamy 2 bln dexa i tak kazdy który postawił na adamka . jesli bd inne proporcje to kwota zostanie rodzielona adekwatnie do % jaki był nasz w kłąd w pulę razy 2 . kpw ? xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTon Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 ja jestem za adamkiem:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 stawiam 2bln dexa na ADAMKA! TO JEST POLAK JESTEM Z NIM DUCHEM I SERCEM! DO BOJU SPARTANINIE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTon Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 jazda jazda! ja stawiam tam tez z pare surki:) na adamka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumble Posted September 10, 2011 Author Report Share Posted September 10, 2011 TAk teraz tylko tzreba obmyslec kto zbierze surke czy administracia sie zglodzi i czy uzbiera sie odpoweidnia ilosc surki do wypłaty Ja stawiam na klicze 2 bln dexa . Mimo ze kibicuje polakowi ma on male szanse Baton postaw jakas kwote i jeszcze jeden problem obejmuje to tylko u 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChybaTy Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 jak wszyscy na adamka to nie bedziecie mieli zysku jak wygracie 2BLN DEXA NA KLICZKE :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChybaTy Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 i co teraz ? bo chyba coś wygrałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 to ze kliczko wygra to zawsze mowilem, ale wszelkie zaklady czy wybory stawiam na adamka, mimo ze dzis przegrał! Niech schodzi wage nizej i tam sieje zniszczenie, on jest stworzony do polciezkiej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PolskoPolski Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Klitschko za długie ręce miał, a Adamek w półdystansie nie potrafi boksować, a i Klitschko łapsko ma ciężkie to raz ledwo Adamka prasnął a ten leci do tyłu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaTon Posted September 11, 2011 Report Share Posted September 11, 2011 ejejejej nie ma takich Mowien do adamka!! kazdemu bokserowi sie zdarzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumble Posted September 11, 2011 Author Report Share Posted September 11, 2011 I nie wypalil mój pomysł za mało osób sie zainteresowało xd za późno załozyłem temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts