Bumble Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Jak w temacie mam propozycje jest niecała godzina pzred walką co powiedzie o zaklady kto wygra wlake stosunek oczywiscie 1;1 kazda ilosc sórkow dowolna . Z deka opisze jak by to mogło działac Jesli np. 4 osoby postawia na admaka kazdy z osobna po 1 bln dexa a drugie 4 osoby postawa na kliczke tez po 1 bln dexa wtedy w puli bedziemy miec 8 bln dexa . jesli wygra adamek kwota którą postawililiśmy zostanie pomnozona w takim wypadku pzrez 2 i otrzymamy 2 bln dexa i tak kazdy który postawił na adamka . jesli bd inne proporcje to kwota zostanie rodzielona adekwatnie do % jaki był nasz w kłąd w pulę razy 2 . kpw ? xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaTon Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 ja jestem za adamkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 stawiam 2bln dexa na ADAMKA! TO JEST POLAK JESTEM Z NIM DUCHEM I SERCEM! DO BOJU SPARTANINIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaTon Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 jazda jazda! ja stawiam tam tez z pare surki:) na adamka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 10 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 TAk teraz tylko tzreba obmyslec kto zbierze surke czy administracia sie zglodzi i czy uzbiera sie odpoweidnia ilosc surki do wypłaty Ja stawiam na klicze 2 bln dexa . Mimo ze kibicuje polakowi ma on male szanse Baton postaw jakas kwote i jeszcze jeden problem obejmuje to tylko u 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChybaTy Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 jak wszyscy na adamka to nie bedziecie mieli zysku jak wygracie 2BLN DEXA NA KLICZKE :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChybaTy Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 i co teraz ? bo chyba coś wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 to ze kliczko wygra to zawsze mowilem, ale wszelkie zaklady czy wybory stawiam na adamka, mimo ze dzis przegrał! Niech schodzi wage nizej i tam sieje zniszczenie, on jest stworzony do polciezkiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Klitschko za długie ręce miał, a Adamek w półdystansie nie potrafi boksować, a i Klitschko łapsko ma ciężkie to raz ledwo Adamka prasnął a ten leci do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaTon Napisano 11 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 ejejejej nie ma takich Mowien do adamka!! kazdemu bokserowi sie zdarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 11 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 I nie wypalil mój pomysł za mało osób sie zainteresowało xd za późno załozyłem temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi