Guest Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Który rodzaj muzyki lubicie najbardziej i dlaczego? zapraszam do dyskusji : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 1. Muzyka elektroniczna/trance Dlaczego?-Jest zajebiście relaksująca, idzie się przy niej rozpłynąć, zmusza do rozmyśleń , jest pozytywna, na koncertach miodzo 2. rapDlaczego?-Tekst przestrzega nas przed niebezpieczenstwami zycia-Bity 3. RockDlaczego?-Totalna ro***erducha na maksa, mozna sie wyszalec na koncercie itd itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannibals Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 1.Rap Na tym się wychowałem Przekaz,o ile takowy istnieje oraz bity. 2.DubstepLubie te "cuda",które ludzie robią z bassem 3.Trip Hop Tutaj zależy jeszcze jaki (chociaż moja wiedza w tym gatunku jest dość uboga.Klimat,klimat i chillout. 4.Rock Od czasu do czasu taka odskocznia od codzienności. Ogólnie lubię muzykę każdą no może poza techno i typowo klubową muzyką EDIT:Taki mały edit i ciekawostka ode mnie. Może komuś pomogę odkryć jego muzykę,sam odnalazłem tutaj trip hop. Tak czy siak jest to mała lekcja historii http://techno.org/electronic-music-guide/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts