Gość Napisano 8 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2011 Chciałam zaproponować abyśmy wszyscy stworzyli naszą listę przebojów.Każdy z nas ma swoje ulubione utwory.Nie jest ważne czy to jest Rock, Disco, Pop, Metal czy Disco Polo a nawet Techno.Stwórzmy jedyną niepowtarzalną listę przebojów. Zabawa polegałaby na tym że :- co dwa tygodnie tworzymy listę przebojów - każdy w tym czasie zgłasza swoje 5 utworów- wszystkie utwory są punktowane 1.- 5 pkt. 2.- 4 pkt. 3.-3 pkt. 4.-2 pkt. 5.- 1 pkt.- sumujemy punkty na utwory które głosowaliście- tworzymy listę od 1 - do 10 - reszta utworów idzie do poczekalni Raz na dwa tygodnie mamy niepowtarzalną Listę naszych utworów. Proszę Was o swoje utwory i wypowiedź czy wam taka "zabawa " odpowiada Cytuj
Gość PolskoPolski Napisano 8 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2011 To nie lepiej aby prowadzić radio ? Cytuj
Kicha Napisano 8 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2011 Pomysł dobry jeżeli znajdzie się ktoś, kto będzie to skrupulatnie prowadził . Cytuj
faziee Napisano 8 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2011 ATB - the fields of loveAndy duguid - WastedRise Against - SaviorBullet For My Valentine - Sweet Better MemioresPezet - Noc i dzień Cytuj
Gość Napisano 8 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2011 Kicha radiem się nie zajmę napewno. Może z czasem znajdzie się kilku chętnych. Kto wie? Listę jak pisałam będę aktualizować co 2tyg. Myślę, że to nie będzie aż tak trudne zadanie ; ) Kicha gdzie Twoje typy? Hmm? Cytuj
Kicha Napisano 12 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2011 Rise Against - Give it allLinkin Park - PapercutFort Minor – Remember the NameAvril Lavigne – Hot Linkin Park – Leave Out All the Rest Cytuj
sammael Napisano 12 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2011 to i ja cos swojego dodam na początek ..Hetman-czarny chleb i czarna kawalady punk-tacy samilady punk-na co komu dzislady punk-marchewkowe polemarcin siegieńczuk-otrzyj łzy kochanierednex-hold me for a vhile dodałbym jeszcze wiecej ale na początek wystarczy chyba ,potem odam playlist fuul Cytuj
Gość Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2011 Sammael czego nie zrozumiałeś w tym zdaniu? - każdy w tym czasie zgłasza swoje 5 utworów Póki co widzę straszne zróżnicowanie ^^ może być ciekawie : D jak wrócę z pracy to wpiszę swoje typy ; ) //Edit Moje typy: 1. Stone Sour - Inhale2. Linkin Park - Papercut3. Killswitch Engage - My Curse4. Mudvayne - World so cold5. Slipknot - Snuff Cytuj
Gość Napisano 26 Października 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2011 Pierwsze podsumowanie 1. 8 pktLinkin Park - Papercut 2. 5 pkt ATB - The fields of loveRise Against - Give it allHetman- Czarny chleb i czarna kawaStone Sour - Inhale 3. 4pkt Andy Duguid - WastedLady Punk - Tacy sami 4. 3pkt Rise Against - SaviorFort Minor – Remember the Namelady punk-na co komu dzisKillswitch Engage - My Curse 5. 2pkt Bullet For My Valentine - Sweet Better MemioresAvril Lavigne – Hot Lady Punk - Marchewkowe poleMudvayne - World so cold 6. 1pkt Pezet - Noc i dzień Linkin Park – Leave Out All the Rest Marcin Siegieńczuk - Otrzyj łzy kochanieSlipknot - Snuff Zachęcam do dalszego udziału w zabawie ; ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi