Guest Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Chciałam zaproponować abyśmy wszyscy stworzyli naszą listę przebojów.Każdy z nas ma swoje ulubione utwory.Nie jest ważne czy to jest Rock, Disco, Pop, Metal czy Disco Polo a nawet Techno.Stwórzmy jedyną niepowtarzalną listę przebojów. Zabawa polegałaby na tym że :- co dwa tygodnie tworzymy listę przebojów - każdy w tym czasie zgłasza swoje 5 utworów- wszystkie utwory są punktowane 1.- 5 pkt. 2.- 4 pkt. 3.-3 pkt. 4.-2 pkt. 5.- 1 pkt.- sumujemy punkty na utwory które głosowaliście- tworzymy listę od 1 - do 10 - reszta utworów idzie do poczekalni Raz na dwa tygodnie mamy niepowtarzalną Listę naszych utworów. Proszę Was o swoje utwory i wypowiedź czy wam taka "zabawa " odpowiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PolskoPolski Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 To nie lepiej aby prowadzić radio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Pomysł dobry jeżeli znajdzie się ktoś, kto będzie to skrupulatnie prowadził . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 ATB - the fields of loveAndy duguid - WastedRise Against - SaviorBullet For My Valentine - Sweet Better MemioresPezet - Noc i dzień Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Kicha radiem się nie zajmę napewno. Może z czasem znajdzie się kilku chętnych. Kto wie? Listę jak pisałam będę aktualizować co 2tyg. Myślę, że to nie będzie aż tak trudne zadanie ; ) Kicha gdzie Twoje typy? Hmm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Rise Against - Give it allLinkin Park - PapercutFort Minor – Remember the NameAvril Lavigne – Hot Linkin Park – Leave Out All the Rest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammael Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 to i ja cos swojego dodam na początek ..Hetman-czarny chleb i czarna kawalady punk-tacy samilady punk-na co komu dzislady punk-marchewkowe polemarcin siegieńczuk-otrzyj łzy kochanierednex-hold me for a vhile dodałbym jeszcze wiecej ale na początek wystarczy chyba ,potem odam playlist fuul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Sammael czego nie zrozumiałeś w tym zdaniu? - każdy w tym czasie zgłasza swoje 5 utworów Póki co widzę straszne zróżnicowanie ^^ może być ciekawie : D jak wrócę z pracy to wpiszę swoje typy ; ) //Edit Moje typy: 1. Stone Sour - Inhale2. Linkin Park - Papercut3. Killswitch Engage - My Curse4. Mudvayne - World so cold5. Slipknot - Snuff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Pierwsze podsumowanie 1. 8 pktLinkin Park - Papercut 2. 5 pkt ATB - The fields of loveRise Against - Give it allHetman- Czarny chleb i czarna kawaStone Sour - Inhale 3. 4pkt Andy Duguid - WastedLady Punk - Tacy sami 4. 3pkt Rise Against - SaviorFort Minor – Remember the Namelady punk-na co komu dzisKillswitch Engage - My Curse 5. 2pkt Bullet For My Valentine - Sweet Better MemioresAvril Lavigne – Hot Lady Punk - Marchewkowe poleMudvayne - World so cold 6. 1pkt Pezet - Noc i dzień Linkin Park – Leave Out All the Rest Marcin Siegieńczuk - Otrzyj łzy kochanieSlipknot - Snuff Zachęcam do dalszego udziału w zabawie ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts