Skocz do zawartości

Zadania - poprawki.

Gość †Zbojnik†

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widnieje nam zadanie z badaniem badania msbn na 20 poziom. Tylko po co?

Nieopłacalne jest samo czekanie na to badanie z prostych względów, i tak jajco czasu skróci, wpieprzy kupę dni zanim się wybada, i łącznie skróci badania o jakieś 4h.

Lepiej postawić MSBN na lvl 18, labki na 31-32 lvl i osiągamy ten sam efekt, co z msbn na 20 poziomie [jako tako]

Kolejna rzecz, Technologia ekspedycji - powinna widnieć w sklepie, jest potrzebnym badaniem, ale nie aż tak bardzo żeby nie można było podnieść tych 3 poziomów za dodatki. Każdego pewnie drażni fakt, żeby wybadać ja na 25 poziom trzeba czekać ponad pół miesiąca [jak nie dłużej, współczucia tutaj kieruje do graczy u5, którzy mają naukowca tylko na 30%]

"Stań się najlepszym graczem na swoim uniwersum - dojdź do TOP1 w statystykach ogólnych."
"Dokonaj niemożliwego i wzbij się na pierwsze miejsca we wszystkich statystykach!" 

Rozumiem, te zadania są dla picu? Ale mimo wszystko powinny być usunięte.

Top 1 i tak już przeważa w ilości pkt, surowca na koncie, po kiego grzyba dolewać mu jeszcze?

I na pewno, nie zwiększy to rywalizacji wśród graczy, bo większość i tak nie ma szans dojścia do takiej pozycji, a Ci topowi będą mieli to nieźle utrudnione ze względu na przeskok po dostaniu tej surówki przez aktualnego top 1.

To chyba wszystko, mam nadzieje, że zrozumiale opisałem :)

Napisano

Jeśli chodzi o PTE o ile w ogóle to udostępnił bym tylko podniesienie 1 poziomu. Tyle wystarczy, a więcej mogłoby dać kosmiczne ilości surowców na ekspedycjach.

MŚBN można obniżyć czy usunąć to deus niech decyduje - mi się wydaje, że można poczekać ale jeśli nie ma to żadnego celu to faktycznie nie warto.

Napisano

Jeśli chodzi o PTE o ile w ogóle to udostępnił bym tylko podniesienie 1 poziomu. Tyle wystarczy, a więcej mogłoby dać kosmiczne ilości surowców na ekspedycjach.

To w sumie też racja.

Napisano

większość badań jest po trzy poziomy do podniesienia więc wszystkie badania powinny być po trzy poziomy

według mnie dodać do sklepu msbn i PTE na tych zasadach co inne badania. I zadanie z 20 poziomem msbn może zostać.

A ostatnie zadania faktycznie usunąć albo zmienić wynagrodzenie na tryt albo ileś tam dodatków.

Za zajęcie top 1 powinno być nagrodą SATYSFAKCJA

Napisano

Może jako ostatnie zadanie damy wyłącznie top 1 w ogólnym a nagroda po prostu zerowa ? Lub symboliczne 1,1,1 ;D

msbn można zmniejszyć, ale jednak można ją mieć na ten 20 poziom. Rozbudowując wszystkie laboratoria na wyższe poziomy jesteśmy już w stanie zyskać konkretny czas.

Pte na poziom 25 jest ok, dostaniemy kolejny slot a wszystkie te poprawki dążą do natychmiastowego wykonania zadań. Zadania nie są do pozyskiwania surowców i jak najszybszego ich wykonania, tylko miłym dodatkiem do gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.