Guest Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Propozycja takaDodanie licznika ekspedycji w podglądzie obok walki: wygrane/przegrane/remis - obok, albo poniżej, gdziekolwiek. Z pewnością wielu z nas będzie interesowało ile to już poleciało tego, oraz pozwoli na oko i bez pierdzielenia obliczyć jakie korzyści ekspedycje przyniosły. Bo ciągłe zapisywanie to chała jest. O i właśnie na to wpadłem.Można by dodać również licznik % z walk, oczywiście chodzi tutaj tylko o wygrane bitwy.Też ciekawa opcja, co by nie. Podglądu to nie spieprzy, a pomoże w prowadzeniu naszej własnej statystyki.W zasadzie w rankingu można by było zmienić te wygrane walki na ilość uzyskanych % z walk, natomiast pożegnać byśmy musieli ilość walk wygranych, przegranych i remisów, choć można by było te 3 podstawowe zostawić i obok dodać tylko łączną ilość procent z wygranych. Sao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 bardzo ciekawe propozycje wedlug mnie, lepsze od obecnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Te z % z walk już dawno proponowałem - jest w zadaniach więc dodać to do podglądu to na pewno nie problem. Statystyki ekspedycji to na pewno świetny pomysł. Można by od razu wskazywać jak w mojej tabelce - ilość straconych flot na danej misji oraz ile surowca na tym straciliśmy. Na koniec dać sumę tak jak w losowaniu jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Do ekspedycji trzeba było by stworzyć liczniki i statystyki - jednak ranking ekspedycji uważam za zbędny. W podglądzie raczej nie ma miejsca na dodatkowe bajery, prędzej do profilu to wszystko wcisnąć można. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 po co komu ranking ekspedycji?w jeden dzień robisz ekspedycje i pod koniec dnia obliczasz ile na plus i np. zapisujesz sobie w notatniku 5 września +1kkkk deuterui spokój a co do tego % walk myślę że to bardzo dobry pomysł.Te statystyki pokażą kto tak naprawdę jest dobrym flociarzem i jak dla mnie można ze statystyk usunąć walki wygrane, przegrane i remisowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Sam % można dodać do rankingu w zasadzie jako osobna zakładka. Był już taki pomysł o ile dobrze pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 albo poprostu zamiast wygranych/przegranych/remisow wprowadzic cos takiego jak SJ/ST : > pokazywaloby kto ile wbil st/sj Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 Podgląd nie będzie edytowany stylistycznie, za duże liczby by były w % i by się rozłaziło.Będzie ranking w statystykach i w profilu będą dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 A kiedy to nastąpi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts