Gość skobel Napisano 2 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2011 trytco to takiego ?zmniejsza spalanie ?a eko - co maja z tym zrobic ?
Neriel Napisano 2 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2011 Byś mógł wpisać Tryt w szukajkę i masz wszystko wyjaśnione. Na chwilę obecną jest kilka planów co do zastosowania trytu ale na pewno minie parę dni nim zostaną one dodane.
Gość skobel Napisano 2 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2011 no wpisalem w szukajke i jest tego multumdlatego pytam sie tu, po co ten tryt.Nikt nie wie po co on jest, a na ekspedycji mozna go znalezc.....
Kicha Napisano 2 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2011 <_> Przeczytaj sobie ten temat -> http://forum.ogam.online/index.php?/topic/6534-biopaliwo/
Neriel Napisano 2 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2011 Ta multum... takie kity walić aż wstyd -.-To wszystko co się wyświetla w szukajce.http://img571.imageshack.us/img571/4711/dadadc.png
Gość skobel Napisano 5 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2011 wstyd to wysylac kogos na wyszukiwarke, ktora i tak nie daje zadnej odpowiedzi
Neriel Napisano 5 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2011 Jak się jej nawet nie raczy użyć to nie daje.. Wszystko jest opisane w temacie podanym przez Kichę, który to również jest w wyszukiwarce.
Gość skobel Napisano 5 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2011 pytanie brzmialo: "a eko - co maja z tym zrobic ? "a ty mi wypisujesz tu nie wiadomo co...jedyna rzecz dotyczaca eko, napiasana w temacie podanym przez Kiche to: A ekonomowi na przyszłość dodamy. Z resztą gra polega na lataniu, więc jak jesteś ekonomem to pewnym sensie nie grasz i nie masz prawa do niektórych elementów gry... Eko jest się z wyboru, więc jak chce mieć więcej to sam z siebie też musi więcej dać i nic pozatymalbo czytasz ze zrozumieniem, albo daj spokoj.pytanie bylo jasne i zrozumiale, no chyba ze nie dla wszystkich....nawiazujac do twojej wypowiedzi: "A ekonomowi na przyszłość dodamy. Z resztą gra polega na lataniu, więc jak jesteś ekonomem to pewnym sensie nie grasz..." - dwa wykluczajace sie zdania.Poza tym wpisujac w szukajce 'tryt' wyswietla sie 9! tematow na ten temat - ktore czytalem, przegladalem, przeszukalem - i nic tam nie bylo na temat trytu dla eko.Wiec, jezeli nie znasz odpowiedzi na niektore pytania, to nie odpowiadaj na nie. i nie rob z graczy nie wiadomo kogo....
Neriel Napisano 5 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2011 Że się tak wyrażę nie pierdziel farmazonów.Dzisiaj dopiero użyłeś szukajki i dzisiaj jest 9 tematów, z czego wystarczy jeden przeczytać. NIE MA zastosowania więc jak mam ci odpowiedzieć? Nie rozumiesz co znaczy "W przyszłości coś będzie" ?? Nie robię z graczy nikogo - sam z siebie robisz bałwana twierdząc, że ja nie umiem czytać, kiedy to jedynie ty nie potrafisz prostego przekazu zrozumieć. Z resztą temat do zamknięcia - odpowiedź dwukrotnie udzielona, a sama rozmowa zmierza w niewłaściwym kierunku.
Gość skobel Napisano 6 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2011 balwanem to mozesz sobie nazywac kolegow jezeli ci na to pozwolajezeli nie ma odpowiedzi to sie nie wypisuje bzdur i robi z ludzi kretynow!!!zwykly spamer jestes i tylea w twojej wypowiedzi z 02 wrzesień 2011 - 12:55 jest juz 6 tematow - patrz fotoa ja nie jestem k'''a czarodziejem by czytac tylko jeden wiec czytalem wszystkie
deusx Napisano 6 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2011 Odpowiedź masz w drugim poście. Na chwilę obecną jest kilka planów co do zastosowania trytu ale na pewno minie parę dni nim zostaną one dodane.
Rekomendowane odpowiedzi