faziee Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Tak jak w temacie, zbliża się walka stulecia dla Polski, dla mnie to tak jak walka Tysona z LenoxemOczywiście do Tysona pasuje nasz Tomek, mimo braku posiadania mocnego uderzenia, ale to on tu będzie atakującym, niskim, zwinnym bokserem! Z mojego punktu widzenia Tomek ma 35% szans na zwycięstwo(tylko i wylacznie na punkty, co jest arcytrudnym zadaniem), brakuje mu wytrzymałości po jakimś mocniejszym ciosie i siły uderzenia A wg. was kto ma wieksze szanse/kto wygra ?Typujcie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabelTasmanski Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Adamek 20%. Kliczko jest bardzo doświadczonym zawodnikiem. W tej wadze jest już kilka/naście lat, dla mnie to on niestety będzie faworytem.Liczę na dłuższą walkę 8-9 rund, potem nokaut BTW. Na pewno nie chciałbym aby walka skończyła się w pierwszej rundzie, aczkolwiek lubię nokauty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sao Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 A ja napiszę coś zupełnie odwrotnego Adamek wygra może nie znokautuje "króla" ale na pewno nie da mu się trafić (jak dostanie to niestety koniec xD)Więc liczę na wygraną na punkty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiabelTasmanski Posted September 1, 2011 Report Share Posted September 1, 2011 Powiem Wam coś:Żeby pokonać mistrza, trzeba go znokautować Innej opcji nie ma. (Przykład Kliczko vs. Haye) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Dokładnie, inaczej by musiał go przez całe 12 rund punktować i unikać ciosów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PolskoPolski Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Cyfrowy Polsat - kanał 248 jest RTL, walka Adamka za darmo, właśnie znalazłem, idę na galę, może to info się komuś przyda, 3majcie się! I niech moc będzie z Adamkiem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts