faziee Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Tak jak w temacie, zbliża się walka stulecia dla Polski, dla mnie to tak jak walka Tysona z LenoxemOczywiście do Tysona pasuje nasz Tomek, mimo braku posiadania mocnego uderzenia, ale to on tu będzie atakującym, niskim, zwinnym bokserem! Z mojego punktu widzenia Tomek ma 35% szans na zwycięstwo(tylko i wylacznie na punkty, co jest arcytrudnym zadaniem), brakuje mu wytrzymałości po jakimś mocniejszym ciosie i siły uderzenia A wg. was kto ma wieksze szanse/kto wygra ?Typujcie!! Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Adamek 20%. Kliczko jest bardzo doświadczonym zawodnikiem. W tej wadze jest już kilka/naście lat, dla mnie to on niestety będzie faworytem.Liczę na dłuższą walkę 8-9 rund, potem nokaut BTW. Na pewno nie chciałbym aby walka skończyła się w pierwszej rundzie, aczkolwiek lubię nokauty Cytuj
Sao Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 A ja napiszę coś zupełnie odwrotnego Adamek wygra może nie znokautuje "króla" ale na pewno nie da mu się trafić (jak dostanie to niestety koniec xD)Więc liczę na wygraną na punkty Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Powiem Wam coś:Żeby pokonać mistrza, trzeba go znokautować Innej opcji nie ma. (Przykład Kliczko vs. Haye) Cytuj
faziee Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Dokładnie, inaczej by musiał go przez całe 12 rund punktować i unikać ciosów Cytuj
Gość PolskoPolski Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Września 2011 Cyfrowy Polsat - kanał 248 jest RTL, walka Adamka za darmo, właśnie znalazłem, idę na galę, może to info się komuś przyda, 3majcie się! I niech moc będzie z Adamkiem! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi