Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chialem sie postakryc na niego ponieważ z nim nigdy nie mozna niczego pokojowo wyjasnic zawsze jak do niego pisze jestem ofiara obrazy oto 1 z cytatój :

Zaraz dostaniesz koljengo warna pod tytułem zwalczanie debilizmu

tu dostalem warna za odswierzanie starych tematow ( temat ten nie byl zamkniety ani nigdzie nie pisalo ,,temat stary,, ps podkreslam slowo debilizm ok 2 obraza przez niego
alsze zgrywanie idioty zakończy się dłuższym banem, ostrzegam.

tu dostalem bana na SB nie pisalem mu nic zlego a on mi wlasnie tak odpisal. Jeszcze popatrzylem se na pare tematow i spotkalem sie tam z bluzneirstwami :
Więc przestań pie***lić, że nic nie robimy

oczywiscie pisalo tak bez cenzury i post byl dlugi wiec skopiowalem tylko to zdanie. Zaloze sie ze gdyby np. Kicha takie zdania walil w postach wywalili by go odrazu.

ps to nie ma byc obraza z braku kultury ale jak czytalem zasady na Teamowca i pisalo tam 100% kultury to az sie dziwie ze kazdy 100% ale administrator najwazniejszy z teamu nie ma nawet 70% kultury.

pozdrawiam i nie chce za to warna kazdy musi sie pogodzic z tym jaki jest ja dostalem bana za niekulturalne odzywanie sie i ok nie bede tego robic wiec mam prosbe do deusa pisz grzeczniej bo gdybyc ty taka wiadomosc dostal bys na 100% mu IP zablokowal nq

Napisano

to może ja Ci odpiszę...nie wiem ile masz lat i nie interesuje mnie to ale Twoje zachowanie jest na poziomi 10cio letniego dziecka nie potrafiącego odnaleźć się w wirtualnym świecie dorosłych ludzi....Twoje zachowanie jest co najmniej irytujące - powinieneś sam się domyśleć dlaczego ...wystarczy popatrzyć na wskaźnik Twoich Ostrzeżeń, gdy tylko pojawiasz się na Forum co raz bardziej się zapełnia a Ty zapewne nie rozumiesz dlaczego

Nie docierają do Ciebie ani prośby ani groźby abyś zmienił swoje zachowanie i przestał robić z siebie hmmm....(dopowiedz sobie co zechcesz)

Nie rozumiem dlaczego akurat taki sposób wybrałeś na zaistnienie na tym Forum - czy na prawdę chcesz aby wszyscy bądź prawie wszyscy mieli Cię za ''inteligentnego inaczej''?

Napisano

walkins na Twoją niekorzyść działają dwie rzeczy:

- regulamin

- Deusx :D

- regulamin mówi jasno:

12. Nie odkopuj nieaktualnych już tematów.

- Deusx:

Nie ma nikogo nad nim, jak sam zauważyłeś, to jego gra. Jedyne co możemy to zadzwonić do jego mamy z prośbą o interwencję w sprawach języka. Chociaż nie dziwię mu się, czasami ręce opadają....

Napisano

Tobie po kilku próbach wyjaśnienia powodu bana musiałem napisać po prostu, że dalsze zgrywanie idioty skończy się tak a nie inaczej. Nie wyzywałem Cię, lecz skrytykowałem twoje zachowanie.

To, że temat nie jest zamknięty nie oznacza, że można go odkopywać BEZ CELU.

Co do:

Więc przestań pie***lić, że nic nie robimy
oczywiscie pisalo tak bez cenzury i post byl dlugi wiec skopiowalem tylko to zdanie. Zaloze sie ze gdyby np. Kicha takie zdania walil w postach wywalili by go odrazu.

Skopiuj cały post, wtedy powyższy cytat nabierze sensu a nie wycinek z przekleństwem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.