Raidy Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No to tak..Flota 1.189.585.147 170Budynki 4.967.954.954.930 30Badania 322.639.396 168Obrona 312 2685Razem 4.969.467.179.780 32 Zabudowana 1 planeta - na reszte nie mialem czasu;)metal 75kryszt 63deuter 65 roboty 28nanity 28labo 34terra 28depo 34 (rekord) badania za duzo pisania;)na koncie jest 58 dodatkow. jakies grosze w banku Jak ktos chce dostac to pisac ^^ wybiore tak za tydzien komu dam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ładne konto. Chętnie wezmę Doświadczenie sygna. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No i w sumie ja moge zgłosic swoja kandydature na te konto =]gram na u4 top 30i na u5 top 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamek Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Wezmę konto Raidy powiem Ci że nawet mnie znasz z soja napisałem na PW e grze i na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkins Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 ciekawa propozycja biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Angel Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Witam.Wiem, że pewnie mi nie oddasz tego konta, bo mało o mnie wiesz, oraz nie za bardzo masz możliwość sprawdzić to co mówię. Dlaczego:umiem grać flotą, eko też nie zmarnuję (nawet się nie da chyba:D), konto zostanie w sojuszu jeśli sobie tak życzysz.Grałem na u50 Ogame.pl zanim wprowadzili ten nowy "lepszy" interfejs i byłem top86 (nie gorzej niż top90). Była straszna awantura o to konto.Miałem wirusa na kompie (ESET Smart Security LEGALNY nic nie znalazł na skanie rzeczywistym - jakiś nowy robal pewnie), i tak oto passy z tego konta przywędrowały do kogoś innego i tak oto dostało bana na zawsze za dzielenie (). ST ci nie podam bo grałem eko, było jedne z największych na u50.Pewnie pomyślisz: a skąd ty możesz coś o flocie wiedzieć? Ano stąd, że górnik, nie znaczy że nie rabuje sąsiadów:DZna się te oszustwa na przelicznikach, zostawianie 1gs na fs na moonie do transportów, po 300 recków na planecie na pz (na moonie 1 planety, z tym że tak było na każdej). Jak nie wierzysz w to co czytasz to pytaj mnie ale nie wymyślaj nie wiem czego bo to było raz że trochę temu, dwa że wszystkich pojęć nie znam bo bym był bogiem a daleko mi brakuje... Nie mam gg więc ci nie podam. Wszystko co mam do powiedzenia. Mam nadzieję że to mnie wybierzesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 i zaczyna sie wielkie lizanie du** dla raidiego, zeby oddał konto... jeżeli nie masz nic więcej do powiedzenia a zwłaszcza czegoś mądrego to zamilcznikogo nie obchodzą Twoje prywatne anse i fochy-NightGhoust- ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Raidy Zamiast oddawać konto komuś oddaj mi a ja swoje przekażę innemu graczowi nawet wiedziałbym komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamek Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Turi wczoraj ci dopiero oddałem konto mówiłeś że nie zmarnujesz a 13h później chcesz je oddać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 lamek spoko nic się takiego nie stanie swoje oddam bratu jak Raidy by oddał i miał bym je pod kontrolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamek Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 nie będziesz motylku skrzydlaty latał z Kwiatka na kwiatek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raidy Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 No to zrobie tak Jutro między 14:00 a 16:00 napisze w tym temacie post. Kto pierwszy mi odpowie ma konto ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 21 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Mnie oddaj i po kłopocie przecie mnie znasz w FSR byliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NewBie1906 Napisano 21 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Mi możesz chętnie oddaćTop20 uniwersum 3 na ogame (póki mnie nie zezłomowali ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 21 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 To was w bambuko zorbil Ja sie dopisze do listy oczekujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 22 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 temat wyczyszczony ze spamu, jeśli macie ochotę ponabijać sobie liczbę postów to zapraszam do Hydeparku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raidy Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 sorry nie mialem neta wczoraj:D napisze dzis po 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamek Napisano 22 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Nie napisze bo konto oddał koledze przynajmniej tak mówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi