faziee Napisano 19 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mamy problem z ACS, floty zostaja wyslane ale nie dolatuja na wskazana planete, wracaja bez zadnego RW ... @pomylilem dzialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 19 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 walkins przeczytałeś regulamin, a dalej go łamiesz. Dostajesz ostrzeżenie. @TOPIC: Osoba włączająca się do ACS nie dostaje przecież RW, tak samo jak nie dostaje pkt za atak, czy nie zbiera nic z planety (chyba, że z tym ostatnim coś się zmieniło). To wszystko przechodzi na założyciela związku. Przenoszę temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Kicha ale rowniez zalozyciel ze wszystkimi dolaczonymi w ogole nie atakuje planety(robilismy 2x ACS, i ani troche nawet nie ruszylismy obrony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 19 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 witam temat taki już był http://forum.ogam.online/?/topic/6506-acs-bez-rw/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Błąd się zdarza raczej rzadko czy często ? RW powinni dostać wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 no jeden acs na 5 osob nam wyszedl, a dzis 2/2 nam nie wyszly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 19 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Moze ja dokladniej napisze A mianowicie:Lecielismy na gracza XXX w celu skruszenia mu bunkra. Ja byłem za pierwszym razem głownodowodzącym lodu i :Pierw poszły moje aurory i zaprosiłem do lotu Faziego, ja5ira i kacpra1. Kazdy z nich opozniał swoja flota lot Gdy floty zgodnie z czasem doleciały do celu brak RW dla któregokolwiek z członków ACS Patrze.. w zakładke flota a tam moje aurory juz na moonie a LMy które pozniej dołaczyłem jeszcze wracały ale nie bylo ich widać na podglądzie Tak samo miała reszta zespołu a bunkier nie został naruszony. Za kolejnym razem zalozycielem ACSa był fazi2007. Puscil on swoja flotke na 10% aby kazdy mogł dolaczyc.. kazdy dołaczył flote i.. W pewnym momencie zrezygnowali z lotu z ja5irem Fazi i Ja5ir zawrocili floty.. wiec ja powinienem sie rozbić o bunkier:)W podglądzie moja flota dawno doleciała, a w zakladce flota jeszcze leciała na bunkier WTF? Gdy zawrociłem to flota wracała mi nie ze 100% predkosci jaka posłałem tylko wracała z czasem 6min czyli taka z jaka wyslal fazi na pcozatku czyli 10% oczywiscie do RW i tak nie doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 to nie bylo 10% tylko 70% jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Sprawdzę ACS dokładnie, dzięki za wyjaśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi