walkins Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Chciałem zaproponować nową kategorie w Oscarach i Zlotych malinach kategorie te dotoczyly by ortografii w oscarach Król ortografii -odoby dla ktorej nie ma wyrazu niepewnosci z ortografia i w Zł. malinach Wróg Ortografii -osobo ktora przekreca praktycznie co ,,drugi wyraz,, kto za dawac glos na ankiecie Tylko prosze uczciwie a nie nazlosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 I rozumiem, że do Oskara będziesz nominował każdego, kto będzie poprawnie pisał ? Wybacz, ale nie będziemy tutaj potępiać, czy śmiać się z dyslektyków. A cała reszta, której ortografia jest obca powinno się współczuć, nic więcej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumble Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Hmm ja też jestem przeciw bo właściwie na leże do takiej grupy co robi masowe błędy ortograficzne nie zawsze ale bardzo często Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkins Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 no to sam oscar po 1 a po 2 wyjatkowa osoba ktora specjalnie odznaczala by sie poprawna ortografia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 walkins zapytam ponownie - jak chcesz to sprawdzić ? Zrobisz test, 50 osób będzie pisało dyktando ? Czy będziesz czytał SB i patrzył, kto używa poprawnej polszczyzny ? Tego się nie da zrobić, nie ma to sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkins Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 tez jestem dyslektykiem ale sie smieje z tego kazdy sie ze mnie smieje i mam to gdzies smieje sie z nimi u mnie jakos kazdy widzi masowe bledy i glosno pisze np. ,, pisze sie mozg a nie muzg,, to 1 z wielu przykladow EDIT by Kicha: Nie dubluj postów. Używaj opcji EDYTUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 walkins to nie przejdzie.Na dodatek zapoznaj się z regulaminem forum i zacznij się do niego stosować. Przemyśl też każdy pomysł przed wrzuceniem go na forum.Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts