Bumble Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 A wiec jak w temacie głosujcie i wypowiadajcie się ja osobiście uważam że powinno tak być ponieważ co to za kara jak ktos dostaje urlop ?? I proponuje sciągnąć urlopy z kategori banów takich jak Push BashZasiadanie Bug usingMultikonto To moja propozycją . Skuzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Bugusing - kasacja kontaReszta powinna być z urlopem. No że chyba bash/push jest ogromny i z ewidentna premedytacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 jestem ZA propozycją ale z małym wyjątkiem - bugusing, tu pozyskiwanie floty czy surki jest ''nielegalne'' więc nie powinny one zostać udostępnione innym graczom Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Pomysl jak najbardziej trafny. Bany z urlopem nic nie dają . A gdyby ktoś dostał bana bez urlopu drugi raz już by nie złamał regulaminu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicha Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Push - dopiero od pewnej sumyBash - dopiero od znacznego przekroczeniaZasiadanie - takBug using - nieMultikonto - pod warunkiem 100% pewności, że jest to multi, a nie np. IP jednej sieci osiedlowej, bo wtedy zostaną pokrzywdzone osoby, które nie miały o tym pojęcia. Pomyślcie chwilę. Wiele osób jak dostaje bana to już po 5 minutach ma do Nas pretensje, że przecież "właśnie wydobycie z 5 minut im uciekło". Dodajcie do tego sporą ilość ataków od graczy czekających na łatwy zysk.Gdyby banować bez urlopów za wszystko co wymieniłeś - gracze po banie nie wrócą już w większości do gry, bo nie będą mieli do czego wracać. Więc wypadałoby to trochę lepiej przemyśleć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumble Posted August 15, 2011 Author Report Share Posted August 15, 2011 no to jest oczywiste że od pewnych ilosci . Albo nawet od czasu trwania bana np te które są dłuższe niż 14 dni albo i więcej bo masz rację ci co zostali zbanowani nie wracali by pewnie do gry . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Z pewnością za wulgaryzmy i obrazy.. tępić tępaków Za nadmierną ilość ataków może jeśli się to powtórzyło 3x, bo za 1 razem można nie przeczytać regulaminu (ilu z was przeczytało te podczas instalacji gry? ), a za drugim jeszcze by można dopuścić pomyłkę czy coś. Trzykrotny nadmierny atak to przegięcie i należałoby się bez urlopu. Bugusing to wiadomo.. ktoś sobie nabugował surki, a kumpel go sfarmi... nie może być.Multi i przesyłanie surki również, bo to tylko udostępni farmienie tych kont, a byle kumpel może mi takich kont narobić. Jednak taki temat był juz poruszany kiedyś i deus odmówił nakładania banów bez urlopu nie pamiętam / nie rozumiem dlaczego. @DOWNNie mówię, że nikt nie czyta ale mało kto i rzadko. Zwłaszcza jeśli wbijam sobie tylko zobaczyć co to za gra. A tak zwykle to wygląda, bo nie można z góry założyć, że każdy prywatny serwer jest świetny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faziee Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Neriel ja przeczytalem na wejscie z rok temu caly regulamin Regulamin jest niezbedny , mozesz haka na kazdego miec Link to comment Share on other sites More sharing options...
walkins Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 nie zabardzo bo nie zawsze jest to uczciwe nadanie i jak przez pomylke dostaniesz bana bez urlopu a masz sporo surki to ja tracisz i co wtedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Odniosę się bezpośrednio do posta, z którym się absolutnie zgadzam. Z pewnością za wulgaryzmy i obrazy.. tępić tępaków Za chamstwo odpowiedzmy chamstwem. Może ban bez urlopu nauczy ludzi trochę kultury. Za nadmierną ilość ataków może jeśli się to powtórzyło 3x, bo za 1 razem można nie przeczytać regulaminu, a za drugim jeszcze by można dopuścić pomyłkę czy coś. Trzykrotny nadmierny atak to przegięcie i należałoby się bez urlopu. Też jestem za tym. Powiedzmy pierwszy taki przypadek ban z urlopem na 3 dni, drugi ban z urlopem na tydzień i za trzecim razem na tydzień tyle że bez urlopu. Bo jak można popełnić TEN SAM błąd kilka razy? Gdy są same bany z urlopem to wygląda tak, że ludzie będą to robić najwyżej dostaną na kilka dni przymusowy urlop. Jaki to ma sens? Bugusing to wiadomo.. ktoś sobie nabugował surki, a kumpel go sfarmi... nie może być.Multi i przesyłanie surki również, bo to tylko udostępni farmienie tych kont, a byle kumpel może mi takich kont narobić. Tak, tak i jeszcze raz tak. Tu nawet nie ma czego komentować. Jednak taki temat był juz poruszany kiedyś i deus odmówił nakładania banów bez urlopu nie pamiętam / nie rozumiem dlaczego. Również nie rozumiem dlaczego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Jednak taki temat był juz poruszany kiedyś i deus odmówił nakładania banów bez urlopu nie pamiętam / nie rozumiem dlaczego. Mogę dostać link do tego ? Spory czas temu dodałem do banowarki możliwość dania urlopu lub nie. Kiedyś urlop nakładał się automatycznie podczas bana, więc już dawno została ta kwestia poruszana i raczej odmiennie niż w/w cytacie. Princess, na chamstwo nie odpowiada się chamstwem, tylko się je eliminuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Nie jestem w stanie go wskazać.. więc możemy uznać, że mi coś z pamięcią odwaliło ale znikąd sobie tego przecież nie wziąłem Masz jednak cytat z tabeli kar "Wszelkie bany nakladane sa z urlopem."co oznacza, że nie dozwolone jest nałożenie blokady bez niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Jest takie zdanie, bo tak ustalone było od początku i mimo rozmów nie zostało ustalone nic konkretnego. Obecnie prowadzone są również rozmowy co do kar za push. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucre Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Można zrobic tak ze Urlop znika np 24H przed zakończeniem bana. Np przy zasiadaniu konta. to by bylo niezle, bo : 1. osoba zbanowanej moze sie ''upiec''2. Wymaga troche wiecej zainteresowania i pracy ze strony osób które chcą zezłomować osobę zbanowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts