deusx Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Ankieta wszystko wyjaśnia. Moim zdaniem badania powinny być ilościowe, bo statystyka ilościowa floty traci sens w obecnym przypadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Niech zostanie tak jak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
konto_do_usuniecia Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Moim zdaniem badania powinny być ilościowe, bo statystyka ilościowa floty traci sens w obecnym przypadku. Rozwiń myśl. Jeśli chodzi ci o to, że można wyliczyć ile flota ma pkt. to proszę cię Badania dają tak mało punktów, że druga część twojego zdania nijak ma się do rzeczywistości. EditJa bym wszystko zmienił na punktowe, ale nie mnie o tym decydować <_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skuzi Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Nie ma co się oszukiwać badania są mało warte, szukając floty nie będzie dużej różnicy w pkt. Lepszym rozwiązaniem zamiast tego byłoby liczenie obrony ilościowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Nie ma co się oszukiwać badania są mało warte, szukając floty nie będzie dużej różnicy w pkt. Lepszym rozwiązaniem zamiast tego byłoby liczenie obrony ilościowo. Cóż, w zasadzie to nie wiem po co Wam w badaniach bądź obronie ilościówki? Przecież to są wartości, które zobaczysz zaraz po przeskanowaniu wszystkich planet (do badan tylko jedna planetke xD).Chyba ze chcecie uniemożliwić liczenie wartości floty w pkt Bo tak wystarczy kalkulator, i odejmujesz. Ilość punktów całkowitych - badań - budynków - obrony = punkty za flote Jak dla mnie może zostać jak jest. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts