konto_do_usuniecia Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 nie wiem czy było, ale nie znalazłem. Proponuję, żeby statystyki dla flot były punktowe, a nie ilościowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
-NightGhoust- Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 jakieś uzasadnienie? konkretny powód dlaczego miałoby być inaczej niż jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konto_do_usuniecia Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 Statystyki ilościowe nic nie dają. Ktoś zrobi 1kkk sond szpiegowskich i wskakuje przykładowo na top10. Pół uniwersum zaczyna szukać jego floty, bo skoczył w gorę.Statystyki punktowe będą pokazywały rzeczywistą siłę danego gracza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Sprawdzasz ile ma punktów w ogólnych statystykach, odejmujesz wszystkie poszczególne statystyki poza flotą i masz ilość surki przeznaczonej na flotę. Ja tam nie pamiętam po co jest wg ilości ale jakiś tam powód był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konto_do_usuniecia Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 sprawdzaj każdego osobno, dzięki :>ilościowe są bezużyteczne Link to comment Share on other sites More sharing options...
23wachu Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 moim zdaniem to dobry pomysl dlaczego gość z 1,5mld LMów ma być top1, a gość z 1 mld auror top2 ? Dla mnie tu zero sprawiedliwości, a jednak statystyki powinny pokazywać gracza, który coś osiąga a nie gracza ktory w nazbierał z 4,5 bln sury i stawia flote top1 Albo toranking albo popelina Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Statystyka ilościowa to element taktyczny. Czemu rekordy nie pokazują flot w locie ?TOP floty nie oznacza jakość floty. Moim zdaniem pomysł powinno to zostać tak jak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAH Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Deusx ma rację. Poza tym jak wejdziecie do statystyk i klikniecie na link - nick - delikwenta który was interesuje macie wszystkie punktacje w jednym miejscu. Wystarczy prosty rachunek matematyczny i wszystko jest jasne za ile gość ma flotę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cycu Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Najlepiej to byłoby jakby wogóle nie szło wyczaic ile warta jest flota to możnaby grubszą flote ukryć za jakimis smieciami Link to comment Share on other sites More sharing options...
konto_do_usuniecia Posted August 8, 2011 Author Report Share Posted August 8, 2011 Dobra, nie będę się rozwodził nad tym tematem, bo widzę, że nie ma sensu.Btw nie zapominajcie, że to działa w dwie strony - inteligentni wiedzą o co chodzi. Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAH Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Niech sobie wyliczają. Przy mojej flocie gdzie jest 110.000.000.000 statków mogą sobie wyliczać ile i czego mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Ja proponuję, aby badania w profilu były również ilościowe jak w statyskach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Ee badania sa dobre I prosze tego nie ruszac. A tak w ogóle to jak dla mnie nic nie trzeba zmieniać, statystyki sa bardzo dobrze pomyślane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Więc nic nie ruszamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts