Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Badania:

1. Technologia supernadprzestrzenna

To coś jest bardzo niebezpieczne, naukowcy sądzą, że może dać to sporo energii

Koszt: 10kkkk każdego surowca za poziom | Czas: 12d (za każdym następnym lvlem 1,5x dłuższy czas)

Wymagania:

Technologia energetyczna: 23

Technologia ochronna: 25

Technologia nadprzestrzenna: 20

Technologia komputerowa: 25

2. Napęd supernadprzestrzenny (lub jak kto woli podprzestrzenny, bo lecimy wtedy w wymiarze 0, chociaż nie wiem jak xd)

Ta technologia jest kosztowna, ale znacznie przyśpieszy nasze statki! (Efekt: 50% szybsze statki)

Koszt: 15kkkk każdej surki za poziom | czas: 1d (każdy następny lvl 2x wolniej)

Wymagania:

Technologia supernadprzestrzenna: 3

3. Napęd na anty-materię

Te niebezpieczne cząstki wspaniale nadają się na paliwo dla naszych statków (Efekt: 40% szybsze statki)

Koszt: 15kkk każdej surki za poziom | czas: 3h (każdy lvl +1h)

Wymagania:

Technologia energetyczna: 15

Laboratorium: 20

Budynki:

1. Elektrownia supernadprzestrzenna

Połączenie zerowego i dziesiątego wymiaru może wytworzyć ogromne ilości energii! (Efekt: 1 000 000 000 energii na poziom)

Wymagania:

Technologia supernadprzestrzenna: 3

koszt: 15kkk każdej surki na poziom | czas: 1h (każdy level +30 minut)

Napisano

Jakie statki miałyby na tych napędach latać i od którego poziomu ?

Czas badania jest zależny od ceny badania. Przy Twoich cenach to będzie się badać latami.

Taaa, wprowadzisz taką elektrownie i wystarczy 1 poziom na całą planetę i będzie mega zapas.

Nic nie przemyślałeś jak na moje oko lub ukryłeś istotne szczegóły. ;)

A tak nawiasem:

Wymiarem 0 jest punkt w przestrzeni, nie ma długości, szerokości, ani wysokości, ale istnieje tylko w teorii, bo nie ma pola, nie zajmuje żadnej powierzchni.

Napisano
Jakie statki miałyby na tych napędach latać i od którego poziomu ? [niszczyciele, od poziomu tzn?]Czas badania jest zależny od ceny badania. Przy Twoich cenach to będzie się badać latami. [aha, nie wiedziałem]Taaa, wprowadzisz taką elektrownie i wystarczy 1 poziom na całą planetę i będzie mega zapas. [to można zmniejszyć]Nic nie przemyślałeś jak na moje oko lub ukryłeś istotne szczegóły. ;) [tak, a jakie?]A tak nawiasem:Wymiarem 0 jest punkt w przestrzeni, nie ma długości, szerokości, ani wysokości, ale istnieje tylko w teorii, bo nie ma pola, nie zajmuje żadnej powierzchni. [chodziło mi o zagięcie 0 i 10 wymiaru, to mogło dać w teorii duże zasoby energii, a statki nie wlatywały by w to zagięcie, tylko coś jakby silnik impulsowy]
i kazdy poziom skaca czas lotu o 40-50% ?? hehto z 5 lvl takiego napedu i statki w ukladzie beda patac pare sekund ;/ [ to może być napęd ograniczony do 2 lvli]

jednego takiego posta już Ci raz usunęłam w innym Temacie, nie wiem po co cytujesz czyjeś posty jeśli nie masz nic do napisania od siebie, kolejny taki wpis z Twojej strony zostanie nagrodzony Warnem

-NightGhoust-

Napisano

Nie będę komentował nazw ani opisów.

Nie ma konkretnego zastosowania tutaj takich rzeczy, statki latają szybko więc po je jeszcze przyspieszać ?

Wybudowanie elektrowni "supernadprzestrzennej?" dało by dość energii, by nie budować satelit, za duże ułatwienie dla eko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.