Plus&Minus Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana. [ABC] Armia Biało Czerw0ni vs [TNT] The Neutral Team 2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste. Kazdy sojusz moze dołączyc do tej wojny wystarczy napisac odpowiedz w tym poscie zawierajaca: -Tag oraz Nazwe sojuszu przystepujacego do wojny-Sojusz po ktorej staje stronie 3.System liczenia: - procentowy 4.Warunki zakończenia wojny: 04.08.2011 godzina - 22:30 - 20.08.2011 23:00 bądź uzyskanie 5.000.000.000 % 5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny. Minimalne RW od 20.000.000 % 6. Powód wypowiedzenia wojny. a) Akcja TNT pod kryptonimem "strącanie moonow za darmo" (NEMEZIS)b) Wakacjec) Wieje nudąd) Odprężenie i zdrowa rywalizacja. Tutaj zamieszczamy RW spam w osobnym temacie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no!!! moze wkoncu cos sie zacznie dziac na tym uni! tylko szkoda ze akurat jak musze wyjechac... ;/ i wracam zaraz po zakonczeniu terminu wojny... ;/ no ale coz... pozostaje tylko zyczyc wysokich lotow stronie przeciwnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEMEZIS Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 hm nie wiem co będzie z tej wojny, jak u mnie prawie sami ekowcy są Ale nieźle się wkurzyliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltaren Napisano 4 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 tez się zastanawiam bo ci co maja jakąś flotę akurat ich nie ma :} zobaczmy.... bo tak jak napisał NEMEZIS u nas większość to EKOWCY :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 4 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 u nas tez wiekszosc na samym eko jedzie... ale w banku chyba cos tam macie na flotki? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltaren Napisano 4 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 jeśli chodzi o mnie to mam ale mam nieregularny czas pracy nigdy nie wiem jak pracuje wiec lipa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy_az Napisano 5 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 To może poczekamy tydzień albo dwa wy zbierzecie urlopowiczów a u nas będzie komplet bo klika osób teraz miało wyjechać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 5 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 dobry pomysl... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsubasa_Oozora Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 jeszcze 4 dni bana zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Temat do zamknięcia ! pozdro ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi