Plus&Minus Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana. [ABC] Armia Biało Czerw0ni vs [TNT] The Neutral Team 2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste. Kazdy sojusz moze dołączyc do tej wojny wystarczy napisac odpowiedz w tym poscie zawierajaca: -Tag oraz Nazwe sojuszu przystepujacego do wojny-Sojusz po ktorej staje stronie 3.System liczenia: - procentowy 4.Warunki zakończenia wojny: 04.08.2011 godzina - 22:30 - 20.08.2011 23:00 bądź uzyskanie 5.000.000.000 % 5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny. Minimalne RW od 20.000.000 % 6. Powód wypowiedzenia wojny. a) Akcja TNT pod kryptonimem "strącanie moonow za darmo" (NEMEZIS)b) Wakacjec) Wieje nudąd) Odprężenie i zdrowa rywalizacja. Tutaj zamieszczamy RW spam w osobnym temacie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimp Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 no!!! moze wkoncu cos sie zacznie dziac na tym uni! tylko szkoda ze akurat jak musze wyjechac... ;/ i wracam zaraz po zakonczeniu terminu wojny... ;/ no ale coz... pozostaje tylko zyczyc wysokich lotow stronie przeciwnej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEMEZIS Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 hm nie wiem co będzie z tej wojny, jak u mnie prawie sami ekowcy są Ale nieźle się wkurzyliście Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltaren Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 tez się zastanawiam bo ci co maja jakąś flotę akurat ich nie ma :} zobaczmy.... bo tak jak napisał NEMEZIS u nas większość to EKOWCY :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimp Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 u nas tez wiekszosc na samym eko jedzie... ale w banku chyba cos tam macie na flotki? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltaren Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 jeśli chodzi o mnie to mam ale mam nieregularny czas pracy nigdy nie wiem jak pracuje wiec lipa :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichy_az Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 To może poczekamy tydzień albo dwa wy zbierzecie urlopowiczów a u nas będzie komplet bo klika osób teraz miało wyjechać xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimp Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 dobry pomysl... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsubasa_Oozora Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 jeszcze 4 dni bana zostały Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMSI Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Temat do zamknięcia ! pozdro ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts