deusx Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Możliwość rozdawania minusowej reputacji została usunięta, ranking reputacji również.Obecnie nie przewidujemy żadnych zasad odnośnie rozdawania plusów. Raidy i Plus&Minus dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Bardzo mi się to podoba. Bo doszło do tego, że minusy były dawane tylko dlatego, że ktoś kogoś nie lubi, z kimś ma wojnę, z kimś się pokłócił. Może teraz w poziomach reputacji nastąpi ład i porządek i nie będzie zależała od czyjegoś "widzi mi się". Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ze swojej strony chciałbym dodać, że większość takich wyskoków, gdzie komuś odbiło i minusował bezpodstawnie staraliśmy się wyłapywać. Winowajcom zabierano możliwość rozdawania punktów, a ofiarom przywróciliśmy liczniki sprzed incydentów. W skrajnym przypadku możemy wyłączyć ujemne pkt reputacji, ale sądzę, że czasami takowe są potrzebne. deusx dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 2 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dobry pomysł, teraz będzie wiadomo kto pomaga i udziela się dobrze na forum, a kto spamuje i łamie regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestembombowy Napisano 5 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 nomm dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 jestembombowy dziękuję za wypowiedź, może jeszcze ktoś się wypowie? ...beka Patrz na daty jestembombowy dziękuję za wypowiedź, może jeszcze ktoś się wypowie? ...beka Patrz na daty EDIT/ CatalystNie dubluj postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Catalys jakie odkopywanie? Temat cały czas wisi i można się w nim wypowiadać bo po to on jest. Dymek co z tego, że to napisał wczoraj a pomysł jest już dawno? najwidoczniej musiał przeczytać teraz i spodobało mu się, a jak wiadomo "jestembombowy" jest świeżym użytkownikiem. @down a ty jak zwykle mały ciapciaku nic nie rozumiesz... Wisi, znaczy innymi, jest podklejony. Więc niby jakby go można było odkopać, skoro ciągle jest na górze? Dwa, nie bierz wszystkiego zbyt dosłownie, bo jak Ci mama powie kup 2 kg ziemniaków, a w sklepie pani nałoży ci 2,02 to każesz szukać odpowiedniego kartofla, czy masz nożyk przy sobie i dokładnie operd... kawałek który za dużo waży? ehhh Edytowane 6 Grudnia 2011 przez -Zbójnik- konto_do_usuniecia i Skuz dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ekstra. Pospamuję we wszystkich ST z 2009 roku bo mi się spodobały, ciekawe czy nic nie napiszesz. Sory za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Przestańcie się kłócić. Owszem, można odkopać stary temat o ile ma sens jego odkopanie.Pisanie "nomm dobry pomysl" to typowy spam, nabijanie postów. To w pewnym sensie regulamin, więc po co go komentować pozytywnie po upływie niemałej ilości czasu ? Negatywne odpowiedzi coś ze sobą niosą, tj naciskanie na zmianę czy po prostu modyfikację wraz z praktyką. Raidy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 minusy ktore otrzymalem nie fer, przez co moj poziom reputacji spadł: http://forum.ogam.online/index.php?/topic/6317-zmiana-adresu-ip/page__p__57209__fromsearch__1#entry57209 -za pytanie od gracza lethal http://forum.ogam.online/index.php?/topic/6201-zabawa-w-zlomowanie-vol-4/page__st__20 --za zgloszenie do konkursu, gracz lethal http://forum.ogam.online/index.php?/topic/6332-zysk-rabunku-0/page__p__57312__fromsearch__1#entry57312 --za blad, gracz lethal http://forum.ogam.online/index.php?/topic/6598-silos-rakietowy/page__p__59046__fromsearch__1#entry59046 --za rozmowę na temat pomyslu, lethal http://forum.ogam.online/index.php?/topic/8463-alternatywa-dla-zmian-w-sklepie/page__p__69188__fromsearch__1#entry69188 --za podrasowanie pomyslu, gracz lethal reszta to pewnie ocena uzytkownika.... nie wiem, nie znam sie...prosze administracje o usuniecie minusow i sprawdzenie, czy na reszte minusów zasluzylempozdrawiamlethal, pewnie to czytasz, jak i reszta. widzisz dostales odemnie minusa za wypowiedz taka, a nie inna, i dostalem warna, a Ty zroboles to co widac i tez dostales warna. Sprawiedliwe ? ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Przejrzę to dokładnie i poziom reputacji zostanie wyrównany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuz Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jak wyrównasz mu poziom z przed tematu to wtrącę, że plusy ode mnie były tylko dlatego bo uważam, że niesprawiedliwie został przez nich zminusowany i chciałem to jakoś wyrównać. @Edit Jak dla mnie lethal powinien dostać dożywotni zakaz przyznawania reputacji. Prawie wszystkie minusy z tego samego dnia a godzina ta sama. Nawet za zgłoszenie do konkursu minus. To jest naprawdę jego prywatna wojna. Na moje nikt nie karze Ci lubić Skobla/Karalucha/I jak to się potem nazwie. Ale zastanów się człowieku nad sensem tego co robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Skuz twój + właśnie mnie zastanawiał i się domyśliłem co on tu robi. Wiec wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 lethal chyba dość ostro przesadził. Karaluch ma już -17 :O chyba powinno się coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Moich minusów było 8, nie ukrywam, że w odwecie. Moich zminusowanych nie chce mi się szukać ani liczyć, ale imho były bezpodstawne.Wszystkie posty zgłosiłem Catalystowi. Jak widać, karaluch ma reputację na plusie. Jego minusy nie były tylko ode mnie, z innymi nie mam nic wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 lethal i Karaluch prowadzili ze sobą "wojnę" że tak powiem. Punkty reputacji u tych dwóch panów poprawione. Jeżeli ktoś jeszcze wg siebie został niesłusznie "zminusowany" proszę o kontakt na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi