Ciecniw Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 kolejny lot. i to kolejny bez RW. sytuacja taka sama jak w przypadku ACS, który opisywałem poniżej. Flota leci-jest na podglądzie. kiedy ma nastąpić atak, takowy nei ma miejsca, flota znika z podglądu i pojawia się od razu na moonie. nie ma RW z niszczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Hmm, czy przypadkiem nie było sytuacji: Lecisz na moona, moon w trakcie twojego lotu został zniszczony i flota po prostu wraca na planetę, bo nie ma czego atakować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciecniw Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 nie nie, moon tam dalej stoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Sprawdziłeś od razy po ataku, czy był moon ? Mogło to być 5 minut, jak graczowi zniszczyli i stworzyli moona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciecniw Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 od razu, bo widziałem, ze coś nie tak jest. z resztą byl nieaktywny, to nawet powiadomić nie miał jak. możesz sie nawet jego zapytać(jklgleiwitz u5), czy mial jakies rw ode mnie z niszczenia moonów. powie Ci, że nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 ok, błąd przyjęty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts