Ciecniw Napisano 26 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2011 kolejny lot. i to kolejny bez RW. sytuacja taka sama jak w przypadku ACS, który opisywałem poniżej. Flota leci-jest na podglądzie. kiedy ma nastąpić atak, takowy nei ma miejsca, flota znika z podglądu i pojawia się od razu na moonie. nie ma RW z niszczenia.
deusx Napisano 26 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Lipca 2011 Hmm, czy przypadkiem nie było sytuacji: Lecisz na moona, moon w trakcie twojego lotu został zniszczony i flota po prostu wraca na planetę, bo nie ma czego atakować.
deusx Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Napisano 27 Lipca 2011 Sprawdziłeś od razy po ataku, czy był moon ? Mogło to być 5 minut, jak graczowi zniszczyli i stworzyli moona.
Ciecniw Napisano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 27 Lipca 2011 od razu, bo widziałem, ze coś nie tak jest. z resztą byl nieaktywny, to nawet powiadomić nie miał jak. możesz sie nawet jego zapytać(jklgleiwitz u5), czy mial jakies rw ode mnie z niszczenia moonów. powie Ci, że nic
Rekomendowane odpowiedzi