Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość I_Will_Never_Forget
Napisano

Deus podepnę się pod temat, ponieważ na 100% miałęm włączony urlop, i chyba podczas przenosin na nowy serwer został on zdjęty.

Choć nie wiem czy to na pewno przez przenosiny, bo nie logowałem się kilka ostatnich dni.

Wczoraj prowizorycznie wszedłem zobaczyć co w grze, patrze 300 wiadomości. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się, że nie mam urlopu.

Deczko floty poszło w piach, ale nie grałem dla top więc odpuszcze sobie walkę o zwrot :)

Napisano

Kiedyś było pełno pretencji do urlopów, że same się ściągały (?), można było na nich atakować, atakowani byli urlopowicze.

Po kilkunastu takich skargach urlopy zostały całkowicie przepisane i nadto zabezpieczone.

Z technicznego punktu widzenia nie ma możliwości aby w rekordzie zawierającym naście danych tylko jedna się zmieniła. Żadna się zmienić nie może, jeżeli coś by się popsuło, to w ogóle by rekordu nie było, tym samym nie było by w ogóle konta. W tym rekordzi są również dodatki, badania i inne dane, nie ma mowy o pomyłce.

Po przeniesieniu bazy danych została ona porównana z tą, co była (nadal jest) na starym serwerze i były one identyczne co do jednego wpisu.

Często mylimy komunikaty o niemożliwości załączenia urlopu z jego załączeniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.