tco Napisano 25 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 z niewiadomych okoliczności podczas urlopu mnie ktoś zniszczył i nie wiem nawet kto pisze ponieważ flotę miałem na 26 miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Na urlopie nikt Cię nie mógł zaatakować, tym samym zniszczyć floty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 25 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Deus podepnę się pod temat, ponieważ na 100% miałęm włączony urlop, i chyba podczas przenosin na nowy serwer został on zdjęty.Choć nie wiem czy to na pewno przez przenosiny, bo nie logowałem się kilka ostatnich dni.Wczoraj prowizorycznie wszedłem zobaczyć co w grze, patrze 300 wiadomości. Jakie było moje zdziwienie gdy okazało się, że nie mam urlopu.Deczko floty poszło w piach, ale nie grałem dla top więc odpuszcze sobie walkę o zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tco Napisano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 ja walczę tylko o flotę i to na tyle a wiem że serwery mają często zawiehy heh i to jest przykre bo niema jak tego udowodnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Kiedyś było pełno pretencji do urlopów, że same się ściągały (?), można było na nich atakować, atakowani byli urlopowicze.Po kilkunastu takich skargach urlopy zostały całkowicie przepisane i nadto zabezpieczone. Z technicznego punktu widzenia nie ma możliwości aby w rekordzie zawierającym naście danych tylko jedna się zmieniła. Żadna się zmienić nie może, jeżeli coś by się popsuło, to w ogóle by rekordu nie było, tym samym nie było by w ogóle konta. W tym rekordzi są również dodatki, badania i inne dane, nie ma mowy o pomyłce. Po przeniesieniu bazy danych została ona porównana z tą, co była (nadal jest) na starym serwerze i były one identyczne co do jednego wpisu. Często mylimy komunikaty o niemożliwości załączenia urlopu z jego załączeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi