deusx Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ciekawe czy Ty byś była zadowolona z powodu 48 godzinnego opóźnienia.... (na ta chwile) pskażdy się wściekał, że czeka na skład flot do turnieju innych graczy, więc ja się niecierpliwie z powodu braku przyznania nagród W chwili napisania twojego postu jest 24 godziny o 30 minut opóźnienia. Licząc fakt, że wszystko (prawie) zostało rozdane o godzinie 22:30, twoje opóźnienie się zmniejsza o 25 i pół godziny. Jeżeli kogoś przez przypadek pominąłem proszę napisać swój nick i uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skobel Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgrywuss Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Źle napisaliście mój nick pisze się przez dwa "S" na końcu ! ZgrywussUni 4 Już na samym początku błąd popełniliście przepisując mój nick gdy zgłaszałem się do konkursu w e-mailu w którym podawałem skład floty tez dobrze napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgrywussku, ale masz zapłon czemu od razu nie krzyczałeś ? przepraszam Cię za brak S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgrywuss Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Sam nie zwróciłem na to uwagi dopiero teraz gdy się upomnieliście bym podał aktualny nick w dodatku nie lubię krzyczeć na innych A tak z ciekawości rozdajecie jakieś prezenty na urodziny bo mam nie długo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpasek12 Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Rzezba uni 5brak nagrody za trzecie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Aktualizowane nagrody, w dalszym ciągu czekamy na aktualne nicki osób: AgentB-marshall- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi