Gość I_Will_Never_Forget Napisano 26 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Iwillneverforget ciesz się że masz dwóch w tym mnie. Z naszej trójki, dwóch przechodzi dalej czyli możesz raz przegrać a i tak przejdziesz dalejHm więc to tak Myślałem że 1 z 3 przechodzi dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 26 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Mam takie pytanie użytkownicy co już przegrali będą mieć jakąś nagrodę pocieszenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 26 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Mam takie pytanie użytkownicy co już przegrali będą mieć jakąś nagrodę pocieszenia ? Po co ci nagrody, liczy się wieczna chwała. A serio to podobno nagrodę otrzymają wszyscy którzy się zapisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 tak zgadza się ale to dopiero po tym jak polegnie ostatni na polu chwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 No to jest już Środa. Czekamy na wyniki kolejnej fazy mistrzostw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonkers Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 W żadnej edycji jeszcze nie udało mi się zajść tak daleko. Czekamy ze zniecierpliwieniem na kolejne rundy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 kolejna Faza za nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPRANO Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 o 1 Lekki myśliwiec WYGRAŁEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 wow przeszedłem dalej , jak fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 To bardzo często zadawane pytanie, ale kiedy można spodziewać się następnej fazy ? Chcę zobaczyć z kim będę w finale I co do walk to lepiej jakbyście nie podawali po zakończeniu turnieju symulacji ... Lepiej jakby "najlepsze" składy pozostały tajemnicą. Niektórzy się pomęczyli i poukładali składy tak żeby mieć jak największą szansę na wygraną, a inni tylko sobie zerkną na symulacje i w następnym turku porobią takie same składy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 uper, jest trochę racji z tym podawaniem składów...każdy powinien sam posiedzieć nad własnym ''projektem'' , włożyć choć minimum wysiłku w kalkulacje, przeliczenia czy symulacje - jeśli ma ochotę oczywiście ja swój skład ułożyłam sama, nie wzorując się na nikim, taki jaki mi serce dyktowało kolejna faza może w piątek - najpóźniej w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 To bardzo często zadawane pytanie, ale kiedy można spodziewać się następnej fazy ? Chcę zobaczyć z kim będę w finale I co do walk to lepiej jakbyście nie podawali po zakończeniu turnieju symulacji ... Lepiej jakby "najlepsze" składy pozostały tajemnicą. Niektórzy się pomęczyli i poukładali składy tak żeby mieć jak największą szansę na wygraną, a inni tylko sobie zerkną na symulacje i w następnym turku porobią takie same składy ... Z nikim nie będziesz w finale, bo tą rundę przegrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vegetaa Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 pozdrawiam wszystkich z którymi bawimy się dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 To bardzo często zadawane pytanie, ale kiedy można spodziewać się następnej fazy ? Chcę zobaczyć z kim będę w finale I co do walk to lepiej jakbyście nie podawali po zakończeniu turnieju symulacji ... Lepiej jakby "najlepsze" składy pozostały tajemnicą. Niektórzy się pomęczyli i poukładali składy tak żeby mieć jak największą szansę na wygraną, a inni tylko sobie zerkną na symulacje i w następnym turku porobią takie same składy ... Sądzę, że tak czy owak były by wycieki dobrych składów, oczywiście nie od naszej strony. Choć może same podawanie strat wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Fajnie ze przeszlem dalej, ale szkoda ze wylosowalem kiche na przeciwnika. No to byla moja ostatnia faza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatee Napisano 28 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 WYNIKI 1 FAZY Kicha (2) vs Slodas (4)Agresor stracił 8.111.866.700.000 jednostek.Obrońca stracił 8.111.866.700.000 jednostek. Proszę, udowodnij nam, że to Kicha pierwsza wysłała swoją flotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 28 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Kicha admin , a admini maja pierszenstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 28 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No to jak narazie pierwszy raz doszedlem tak daleko w konkursie A i mam takie pytanko Night lub deusx czy w tej edycji konkursu beda rowniez przeprowadzane walki graczy tych samych uni (tak jak w poprzedniej edycji ...) ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Proszę, udowodnij nam, że to Kicha pierwsza wysłała swoją flotę.Nie "pierwsza" tylko "pierwszy" .Łatwo to sprawdzić jak śledziło się na bieżąco losy zabawy - w poprzednim temacie mój nick został pogrubiony jako jeden z pierwszych = moja flota została nadesłana stosunkowo wcześnie . Za każdym razem nadsyłałem składy flot zaraz na początku, żeby potem nie było ewentualnych pretensji o ustawienie sobie swojej floty pod przeciwników. biohazard spokojnie . Jak dobrze pamiętam w poprzedniej edycji odpadłem w pierwszej rundzie . Co do podawania symulacji i zwycięskiego składu floty - jestem jak najbardziej za ich utajnieniem, aczkolwiek zobaczcie, że już są pretensje o to, czy, aby na pewno ten gracz wysłał flotę pierwszy. Jakie pretensje będą jak wygra ktoś inny ? Dopiero obudzi się odzew, że "przecież mój skład był mistrzowski", albo "zabawa jest ustawiona".Nie daj Boże w takim wypadku, żeby wygrał ktoś z teamu .Pomysł jest dobry, warty przemyślenia, bo jak będą podawane składy to za dwie, trzy kolejki będziemy mieć takie same floty, a walka będzie się odbywać jedynie na etapie wysyłania składów... Jednakże każdy gracz powinien to przeczytać i zaakceptować przed finałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 No to już piątek. Tak jak obiecane prosimy o wyniki 3 fazy.Czekamy z zniecierpliwieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonkers Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Jak ja nienawidzę czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vegetaa Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 ja tez czekam na wynik z Bonkers-em;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 A ja na wynik z Kicha. Ale właściwie wiadomo jaki wynik będzie Ale chociaż zobaczę czy duża różnicą mnie wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonkers Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Znając życie to dzisiaj się nie doczekamy wyników EDIT:cierpliwości, fajnie się mówi jak się siedzi w domu, ja o tej porze byłam w pracy - ale cóż Was to obchodzi -NightGhoust- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgrywuss Napisano 29 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Pomysł jest dobry, warty przemyślenia, bo jak będą podawane składy to za dwie, trzy kolejki będziemy mieć takie same floty, a walka będzie się odbywać jedynie na etapie wysyłania składów... Jednakże każdy gracz powinien to przeczytać i zaakceptować przed finałem.Nie do końca tak bedzie Nie da się stworzyć floty doskonałej i zawsze znajdzie się inna możliwość na pokonanie tej bądź innej floty robiłem różne symulacje z flotą pierwszej trójki z vol.3 i udało mi się zrobić flotę która prawie zawsze ich pokonywała, ale za to przegrywałem np. z samymi aurorami więc nawet jeśli inni zgapią flotę od najlepszych to zawsze jest możliwość ich pokonania ale jak sami wiemy w tej zabawie trzeba mieć nie tylko dobrą flotę, ale i duuuuużo szczęścia w końcu to tylko symulacje które za każdym razem są inne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi